Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LØVENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Løvens-tegn-Jim-Bourne

LØVENS TEGN (3 af 10)


Løven udvikler selvbevidsthed, og Løvens energi medvirker til manifestation af den individuelle vilje, den individuelle kærlighed og den individuelle intelligens.

LØVENS TEGN (3 af 10)

Store Bjørn, Plejaderne og Sirius

 

Løvens-tegn-05-Jim-Bourne

 

Hvad angår Jordens menneskehed består den største og vigtigste triangel utvivlsomt af Store Bjørn, Plejaderne og Sirius. Energierne fra disse tre stjernebilleder nedtrappes fra de kosmiske niveauer via den zodiakale triangel Løven-Fiskene-Stenbukken til solsystemets planettriangel Saturn-Uranus-Merkur, og derefter via Jordens triangel Shamballa-Hierarki-Menneskehed, for til sidst at blive forankret som en triangel af energi i det æteriske legeme hos disciple på alle udviklingsniveauer.

Der er derfor mange krafttriangler, som fra rummet når frem til det enkelte menneske. Denne oplysning er vigtig, for den viser den indbyrdes relation, der forener atomerne i mennesket med de ophøjede livsvæsener, som er totalsummen af alt i manifestation. Set fra en kosmisk synsvinkel kan man bruge en analogi ved at se den relation, som et atom i et menneskes organ har til menneskets sjæl på kausalplanet. Måske kan det give en bedre forståelse af den enorme syntese, der ligger bag al eksistens.

I disse sammenflettede kosmiske, zodiakale, systemiske og planetariske relationer fremgår det tydeligt, at det endelige mål vil blive nået, at loven ikke kan ændres, og at den guddommelige hensigt til sidst vil komme til udtryk.[1] På den måde bevæger Guds vilje alle verdener, og Guds kærlighed bestemmer resultaterne. Desuden er det også årsag til, at man i nutiden specielt fokuserer på viljen-til-det-gode.

 

 

_________________________________

[1] Uddybes i Alice A. Bailey: Esoterisk Astrologi, s. 384

_________________________________

Artikel-Løvens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: LØVENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Løvens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: LØVENS TEGN