Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LØVENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Løvens-tegn-Jim-Bourne

LØVENS TEGN (2 af 10)


Løven udvikler selvbevidsthed, og Løvens energi medvirker til manifestation af den individuelle vilje, den individuelle kærlighed og den individuelle intelligens.

LØVENS TEGN (2 af 10)

Energitriangler

 

Der er endnu et aspekt af den esoteriske lære, som skal tages i betragtning i denne forbindelse. Meget kortfattet kan man sige, at hele det kosmiske netværk og solsystemet er i konstant bevægelse, og danner et netværk af energitriangler. Disse triangler består af kraft, og nogle er kosmiske, nogle er zodiakale, nogle er systemiske og andre er planetariske − og der er tilsvarende netværk i disciplens æteriske legeme.

 

Løvens-tegn-03-Jim-Bourne

 

I hver triangel manifesteres tre væsentlige energier − eller de forsøger at komme til udtryk og påvirke. De svarer til de tre aspekter i mennesket, der kaldes ånd (monade), sjæl og personlighed. De tre energityper kan veksle. Nogle gange vil én energi være dominerende, og de to andre sekundære. Andre gange kan en sekundær energi blive en afgørende kraft, og efterhånden kan en mindre vigtig energi manifestere sig og udtrykke trianglens fremherskende karaktertræk i en periode.

 

Løvens-tegn-04-Jim-Bourne

 

Det enkelte menneskes respons eller hele menneskehedens respons på disse energier sker ikke pludseligt. Det tager tid. Det afhænger meget af det menneskelige redskabs type og af egenskaberne i den individuelle bevidsthed.

Artikel-Løvens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: LØVENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Løvens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: LØVENS TEGN