Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LØVENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Løvens-tegn-Jim-Bourne

LØVENS TEGN (9 af 10)


Løven udvikler selvbevidsthed, og Løvens energi medvirker til manifestation af den individuelle vilje, den individuelle kærlighed og den individuelle intelligens.

LØVENS TEGN (9 af 10)

Verdens tilstand

 

Løvens-tegn-11-Jim-Bourne

 

Når man studerer verdensscenen kan man benytte menneskekroppen med dens mange områder som en analogi. For esoterikere giver det en dybere forståelse, hvis man sammenligner æterlegemet med dets netværk af energi- og kraftcentre. Menneskeheden udgør en helhed, og her er der områder, der vibrerer i harmoni, og som tiltrækker sjæle, der udtrykker en bestemt kvalitet og grundtone. Der er også et magnetisk samspil mellem nationer og deres borgere. Det er ikke tilfældigt, for det skyldes et magnetisk samspil.

I løbet af de seneste århundreder har der været en konstant folkevandring fra sted til sted og fra land til land. Eksempelvis kan man nævne menneskestrømmen fra England til kolonierne − og i nyere tid en tydelig strøm tilbage til moderlandet. Mennesker fra alle nationer i Europa er strømmet til USA og til andre områder. Desuden er der sket en spredning af mennesker i stort set alle lande som følge af krige og sult.

Energipåvirkningen fra Løve-Jomfru-Fiskenes energitrianglen springer i øjnene, efterhånden som de gamle grupperinger og unioner af nationer − der hovedsagelig benytter sig af magt − bliver splittet. De er nu ved at blive erstattet af nye og forhåbentlig mere demokratiske grupperinger. I nogle tilfælde vil det hvirvle problemer op i lyset. Det fører energi til kriserne inden for mange områder, herunder de, der opstår af etniske, kulturelle og religiøse årsager.

I et kort perspektiv ser man kun kaos, sammenbrud og problemer inden for de fleste af menneskehedens områder. Ikke desto mindre er verdens tilstand − der drives fremad af grådighed og uvidenhed − helt grundlæggende betinget af viljen-til-det-gode, som er den væsentligste egenskab, der udstråler fra de ophøjede livsvæsener, som styrer Universet.

Set i et længere perspektiv − over flere hundrede år − ser man positive resultater. F.eks., at de civiliserede og kulturelle værdier er blevet udbredt, og at mange menneskers forskellige talenter udvikles og udbredes over hele Jorden. Og det skaber en kontinuerlig proces med syntese, forening og en bevidsthedsmæssig vækst på Jorden, der aldrig tidligere er set på Jorden.

Universets lov (der er grundlaget for den guddommelige hensigt) er dybest set det bedste for helheden, og intet kan forhindre det i at ske. Intet kan bremse påvirkningen af de energier, der påvirker og forandrer planeten.

 

Løvens-tegn-12-Jim-Bourne

Artikel-Løvens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: LØVENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Løvens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: LØVENS TEGN