Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LØVENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Løvens-tegn-Jim-Bourne

LØVENS TEGN (4 af 10)


Løven udvikler selvbevidsthed, og Løvens energi medvirker til manifestation af den individuelle vilje, den individuelle kærlighed og den individuelle intelligens.

LØVENS TEGN (4 af 10)

Løvens, Jomfruens og

Fiskenes stjernebilleder

 

I forbindelse med tjenestearbejdet vil det være gavnligt at fokusere på en anden triangel, nemlig Løven-Jomfruen-Fiskene, for den har ekstrem stor betydning for Jorden. Åndsvidenskaben oplyser, at disse tre stjernebilleders samlede påvirkninger er en af de faktorer, der med tiden vil resultere i indvielse af Planetlogos, og det vil gøre Jorden til en hellig planet.

Udviklingen af selvbevidstheden skal først og fremmest stimuleres. I denne forbindelse ved man, at energien fra Løven har en vigtig påvirkning. Løvens energi medvirker til manifestation af den individuelle vilje, den individuelle kærlighed og den individuelle intelligens. Den stimulerer "aham­kara" − det egoistiske princip − og den styrker den "jeg er"-hold­ning, der er et nødvendigt stadie, før mennesket bevidst kan smelte sam­men med helheden.

 

Løvens-tegn-06-Jim-Bourne

 

Bag denne Løve-påvirkning, der presser sig igennem til manifestation, kommer desuden kraften fra stjernebilledet Jomfruen (vogteren af Kristus-bevidstheden), der med tiden nedbryder de lavere tendenser, der blev skabt af energierne fra Løven. Jomfruen stimulerer sjælen i formen, og sjælen i ethvert atom i formen.

En tredje strøm af energi kommer fra stjernebilledet Fiskene, der også presser sig igennem og skaber virkninger hos mennesker, der responderer på kraften fra Løven og på, at der sker en kontinuerlig udvikling af Kristus-bevidstheden. Den tredje strøm er energier fra Fiskene i tegnets højere aspekt. Den udvikler en erkendelse af gruppen, af helheden og af Universet, og den består af buddhisk energi. Den er et aspekt af et mellemled, og den giver intuitiv kontrol i stedet for Løvens intellektuelle herredømme og Jomfruens begrænsninger.

Sammenfattende kan man sige, at de cykliske energier fra Løven-Jomfruen-Fiskene har denne virkning:

  1. Løve-energien skaber det enkelte menneskes selvbevidsthed.
  2. Jomfru-energien skaber erkendelse af Kristuslivet og -naturen.
  3. Fiskeenergien skaber den indviedes klare erkendelse, der er universel i sin natur.
Artikel-Løvens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: LØVENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Løvens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: LØVENS TEGN