Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST (3 af 12)


Da de 12 satiriske Mohammed-tegninger blev offentliggjort, udløste den religiøse planet Jupiter kvadratet mellem Jupiter og Neptun i Jyllands-Postens horoskop.

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST (3 af 12)

Islams skyggesider

 

 Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-08-Holger-Stavnsbjerg

 

Med tre planeter i 7. hus og Mars, Neptun og Uranus i 8. hus samt Saturn konjunktion Sol kvadrat Pluto har islam en lektie at lære omkring ansvarlig anvendelse af magt i forhold til egne undersåtter og ydre fjender, hvor medfølelse, selvransagelse og psykologisk viden, inden for visse fraktioner af islam, synes at mangle. Da Uranus og Neptun står i 8. hus, kan den vestlige verdens teknologi, modernitet, frie seksualitet, huma­nisme og demokratiske idealer let opleves som noget mindreværdigt eller føre til skyggeprojektion på "Den store Satan", der truer den rette tro: Islam, der med tre planeter i Jomfruen gerne ser sig selv som mere ren, perfekt, konsekvent og moralsk end Vesten.

Mange islamiske fundamentalister, der anklager Vesten for korstogene, har glemt, at det var islam, der indledte sin ekspansion og hellige krig mod Vesten og sine nabostater umiddelbart efter Mohammeds død, hvor man tilintetgjorde de kristne samfund i Syrien, Egypten og Nordafrika, som havde haft en glorværdig fortid. De fleste islamiske stater er i dag ledet af diktatorer, konservative præsteskaber eller enevældige konger, som f.eks. Saudi Arabien, der er dobbelt Stenbuk, hvor flertallet lever under vanskelige vilkår uden stemmeret og retssikkerhed.

For kvinderne blev det en ulykke, at Mohammed gav det indelukkede og åndsdræbende haremsliv sin religiøse stadfæstelse. Hustruerne befalede han at være deres mænd underdanige. Og til mændene sagde han: "De hustruer, der viser tegn på opsætsighed, må I formane, forvise fra den ægteskabelige seng og give klø" (Carl Grimberg: Verdenshistorien, bd 5, s. 274).

Med Nordlig Måneknude i konjunktion med Månen og Venus, som er relativt uaspekterede, mangler der, set med vestlige øjne, at en tilsvarende indstilling til islams kvinder, der mange steder endnu ikke frit kan be­stemme over deres eget liv.

Islam har Pluto i Vædderen i 3. hus, hvilket kan skabe en aggressiv adfærd over for nabostaterne, koranskoler, ingen ytringsfrihed samt voldsomme protester, hvor offentlig fremsatte trusler om død og lemlæstelse kan forekomme, hvis andre kritiserer muslimernes tro.

 

Neptun og Uranus i Jomfruen

Med Uranus og Neptun i konjunktion i Jomfruen var formålet med Mohammeds religion at indlede en ny cyklus præget af orden, ydmyghed, renhed, og fromhed (Neptun) og at skabe nye og mere moralske vaner og åndelige ritualer (Uranus i Jomfruen).

Inden for islam må troende ikke drikke alkohol eller spise svinekød. Man skal faste fra solopgang til solnedgang i måneden Ramadan, give almisse til de fattige, og fem gange hver dag på bestemte klokkeslæt skal man vende sig knælende mod Mekka og bede til Allah.

 

Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-09-Holger-Stavnsbjerg

 

Med Uranus i Jomfruen gør det mindste sløseri mod de foreskrevne ritualer eller i bønneformularens fremsigelse hele bønnen virkningsløs. Med Mars i Jomfruen i 8. hus virkede de religiøse ritualer i høj grad disciplinerende på de rå og primitive beduiner, idet de daglige åndelige øvelser blev en træning i militær lydighed, hvorfor de hurtigt udviklede sig til dygtige og dødsforagtende krigere.

Den sikreste vej til muslimernes paradis gik og går stadigvæk gennem Jihad, hellig krig mod de vantro: "Sværdet er nøglen til Himmeriget", siger Mohammed. Den, som ofrer livet i kampen for den rette tro, hans "sår skal på dommens dag lyse som rubiner og dufte som balsam" (Grimberg, bd. 5, s. 259).

Artikel-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg
Download-fil: MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST - Holger Stavnsbjerg


Artikel-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg
Læsefil med vendbare sider: MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST