Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST (4 af 12)


Da de 12 satiriske Mohammed-tegninger blev offentliggjort, udløste den religiøse planet Jupiter kvadratet mellem Jupiter og Neptun i Jyllands-Postens horoskop.

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST (4 af 12)

Den islamiske ekspansion

 

Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-10-Holger-Stavnsbjerg

 

Mohammed gav ikke blot ørkenens beduiner en ny og højere religion end afgudsdyrkelsen, men også ordnede politiske forhold, og gjorde dem til et folk med en ny selvbevidsthed og national stolthed (Månen knj Venus i Løven). Tidligere eksisterede der ingen arabisk stat, kun et arabisk folkeslag, som bestod af stammer og klaner, der befandt sig i evindelige fejder med hinanden.

Med MC i Skorpionen og Pluto i 3. hus i Vædderen, indledte det nye Arabien en voldsom politisk, religiøs og militær ekspansion mod sine na­bo­stater, og i løbet af de næste 100 år havde araberne erobret hele Mellemøsten, Persien, Nordafrika og Spanien.

Islams fremtrængen blev først standset foran Konstantinopels mure år 718 (Saturn knj MC). Og ved Poitiers i Frankrig besejrede frankerkongen Karl Martel i et langvarigt slag de fremstormende arabiske ryttere og fodfolk i 732 (Neptun knj IC).

 

Handel og søfart

 

 Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-11-Holger-Stavnsbjerg

 

Islam skabte desuden et vældigt kulturelt og videnskabeligt opsving i den nye muslimske verden, hvis videnskab stod på et højere niveau end i Europa til langt op i Middelalderen. Inden for handel, søfart, geografi, ma­te­matik, lægekunst, filosofi, eksperimentel videnskab, astronomi og astrologi, der er forbundet med både Jupiter i Fiskene, Uranus i Jomfruen og den dominante Saturn i Løven, har araberne ydet betydelige bidrag.

Araberne indførte titalssystemet, idet de opfandt et tegn for nul, som betød en fantastisk lettelse i forhold til det besværlige romerske bogstavsystem (Merkur knj Venus trigon Pluto i 3. hus).

Med Solen i Krebsen og Jupiter i Fiskene i 2. hus var handel, søfart og eksport en væsentlig indtægtskilde for den nye nation. Araberne udviklede anvendelsen af kompasset, hvorved de blev en stor søfartsnation, der drev handel med Kina, Indonesien, Indien og Nordeuropa.

Venus og Jupiter styrer planteriget, så med Jupiter i 2. hus og med 9. hus hersker, Venus, i konjunktion med Merkur i Løven i 7. hus, sikrede sukker og de velsmagende arabiske dadler moderlandet en betydelig indtjening og eksporthandel. De første ark papir kan Europa takke araberne for, idet de lærte papirfabrikation af kinesiske krigsfanger.

Med 2. hus hersker, Neptun, i 8. hus i opposition til Jupiter i 2. hus, er olie og gas en af den arabiske verdens store eksport- og indtægtskilder, hvilket ofte har været årsag til verdenspolitiske kriser, som f.eks. oliekrisen i 1973/74, hvor transit Neptun i Skytten var i kvadrat til Jupiter/Neptun oppositionen.

Artikel-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg
Download-fil: MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST - Holger Stavnsbjerg


Artikel-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg
Læsefil med vendbare sider: MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST