Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST (8 af 12)


Da de 12 satiriske Mohammed-tegninger blev offentliggjort, udløste den religiøse planet Jupiter kvadratet mellem Jupiter og Neptun i Jyllands-Postens horoskop.

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST (8 af 12)

Fundamentalisme og terrorisme

 

Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-15-Holger-StavnsbjergTil trods for at Mohammed opfordrede til hellig krig, legaliserer Koranen ikke terrorisme mod uskyldige, hvilket islams mere moderate ledere hidtil ikke har været gode til at fremhæve. Derfor forbinder mange i Vesten islam med dens skyggesider, som er fanatisme og terrorisme, hvilket alle religioner – ikke mindst kristendommen - i større eller mindre omfang har kendt eller kender til. Islam er ligesom protestantismen ikke en homogen gennemorganiseret religion, men består i dag af over 70 forskellige retninger, afdelinger, traditioner og sekter.

Da progressive MC gik ind i 9. hus i 1964 og progressive Sol samme år gik ind i Vædderen, hvori Pluto befinder sig, oprettedes Den palæstinensiske Befrielsesorganisation PLO.

Siden da har islam og den arabiske verden oplevet mange vækkelses-bølger, der blandt andet på grund af Vestens og ikke mindst USA’s mel­lemøstpolitik og Israels konflikt med palæstinenserne har skabt fremgang for fundamentalismen og de forskellige nationale befrielsesorganisationer og ført til skabelsen af Osama bin Ladens internationale terrororganisa­tion.

Islam er med progressive Jupiter i Tvillingerne i septil til Venus og Månen, quintil Neptun og i sextil til Pluto, den kraftigst ekspanderende af verdens­religionerne i dag. Da USA i sit sjælshoroskop har Solen i Tvillingerne, kan ovennævnte aspekter − samt progressive Ascendant septil Mars og pro­gressive Mars septil Måne/Venus konjunktionen i islams horoskop − også forklare den “succes” terroristerne havde den 11. september 2001 og den kraft, hvormed Den nordlige Alliance besejrede det fanatiske Talebanstyre i Afghanistan i slutningen af 2001, hvor progressive MC var i konjunktion med Månen.

Artikel-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg
Download-fil: MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST - Holger Stavnsbjerg


Artikel-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg
Læsefil med vendbare sider: MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST