Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST (10 af 12)


Da de 12 satiriske Mohammed-tegninger blev offentliggjort, udløste den religiøse planet Jupiter kvadratet mellem Jupiter og Neptun i Jyllands-Postens horoskop.

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST (10 af 12)

Årshoroskopet for 2006

 

I årshoroskopet for 2006, som er opstillet 31.12.2005 midnat, der gælder globalt såvel som nationalt, danner de religiøse 2. og 6. stråle planeter Jupiter, Neptun og Mars sammen med Saturn et storkors i de faste huse og tegn, hvilket er et varsel om den religiøse værdikamp og ideologiske konflikt mellem Vesten og islam i 2006.

 

JYLLANDS-POSTENS HOROSKOP

 

Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-17-Holger-Stavnsbjerg

 

Ifølge erhvervsastrolog Karen Boesen er Jyllands Posten etableret den 2. oktober 1871 “tidligt morgen” i Århus. Efter en korrektion er fødselstids­punktet bestemt til at være kl. 3:58, zone 0:40 øst, hvilket giver en Ascen­dant omkring 17 grader i Jomfruen med Solen i Vægten i 2. hus.

Med Mars i Skytten i 3. hus og en Pluto/Måne konjunktion i 9. hus, har Jyllands-Posten ofte ført korstog for erhvervslivet, liberalisme og politisk og økonomisk frihed baseret på en traditionel materialistisk og rationali­stisk tankeform.

Da Jyllands-Posten den 30. september 2005 offentliggjorde de 12 satiriske Mohammed-tegninger, udløste den religiøse planet Jupiter kvadratet mellem Jupiter og Neptun i Jyllands-Postens horoskop, der let kan føre til overdrevne ideologiske konflikter. Samtidig var oprørs- og frihedsplaneten Uranus i spænding til Solen, idet bladets motiv til tegninger blandt andet var at demonstrere og protestere mod, at medierne pålægger sig selv censur af frygt for at støde muslimer rundt om i verden.

Da hele sagen begyndte at accelerere i januar og februar 2006, var transit Jupiter i 3. hus i Skorpionen i opposition og transit Neptun i kvadrat til Måne/Pluto konjunktionen i 9. hus (islam).

Det således opståede T-kvadrat mellem 3., 5. og 9. hus blev desuden udløst af 3. hus’ hersker, Mars, som i slutningen af januar var i konjunktion med Måne/Pluto konjunktionen i Tyren i 9. hus, som står for udland, religion og politik.

Artikel-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg
Download-fil: MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST - Holger Stavnsbjerg


Artikel-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg
Læsefil med vendbare sider: MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST