Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST (11 af 12)


Da de 12 satiriske Mohammed-tegninger blev offentliggjort, udløste den religiøse planet Jupiter kvadratet mellem Jupiter og Neptun i Jyllands-Postens horoskop.

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST (11 af 12)

Jyllands-Postens og islams

relationshoroskop

 

Hvis man opstiller et samarbejds- eller relationshoroskop mellem Jyl­lands-Posten og islam, får man 12. februar 1247, kl. 12:18 med koordina­terne 38N48 og 25Ø00 zone 2:39 øst, som fælles tid og sted.

Ascendanten ligger 13 grader i Tvillingernes tegn og MC i Vandbæreren, hvorfor det højere formål med relationen for begges vedkommende er udvikling af en sensitiv og fleksibel forståelse for hinandens værdier gen­nem handel, kommunikation og dialog.

Venus, som er esoterisk hersker over Ascendanten i Tvillingerne, befinder sig i 9. hus i Vandbæreren tegn, hvor begge parter kan lære noget om at udvikle respekt for hinandens forskellige ideologiske holdninger og grup­peværdier. Venus i 9. hus står også for ambassader.

Dette mål kan ikke nås uden konflikt, idet Ascendantherskeren Merkur, der formidler den 4. stråle for harmoni gennem konflikt, er i konjunktion med den ny tidsalders planet Uranus i 10. hus i Vandbæreren. Denne kon­junktion kan blandt andet stå for ytrings- (Merkur) frihed (Uranus), som på et eller andet tidspunkt skal frem i lyset, idet 10. hus er området, hvor alting bliver synligt.

Med Solen i 10. hus i Fiskene, hvori Jupiter er eksoterisk og Neptun og Pluto esoteriske herskere, er Pluto/Jupiter konjunktionen i Skorpionen i 6. hus også meget vigtig at undersøge, for at finde frem til et af de dybere formål med relationen.

Pluto/Jupiter konjunktionen, som står for ekstreme nogle gange farlige ideologier, som i dette tilfælde er projiceret over på den islamiske religion og kultur, er i spænding til friheds- og kommunikationsplaneterne Uranus og Merkur i 10. hus, men også Venus i 9. hus.

Således er Pluto, som er esoterisk hersker over soltegnet i kvadrat til den esoteriske hersker over Tvillingeascendanten, Venus, og det kan stå for en værdikonflikt og en værditransformation over tegninger med et religiøst indhold (Venus i 9. hus), der opleves som en krænkelse af den muslimske kultur og tro (Pluto/Jupiter i Skorpionen i 6. hus)

Konflikten kan forstås ved, at det var karmaplaneten Saturn, der gennem sin vandring gennem 3. hus i Løven, gik i opposition til Venus i 9. hus og i kvadrat til Pluto i 6. hus i slutningen af september, da tegningerne blev offentliggjorte første gang.

Transit Saturn i kvadrat til Pluto kan måske også afspejle, at nogle af lederne og medarbejderne på Jyllands-Posten er gamle korsfarere, der gennem den nuværende konflikt, får afviklet noget magtkarma med islam. Avisen har Sydlige Måneknude i Skytten i 4. hus og Pluto og Månen i konjunktion i 9. hus i Tyren, der som tidligere nævnt kan skabe frygtløs­hed, stædighed og markante holdninger med trang til ideologiske korstog, denne gang til fordel for ytringsfriheden (Mars i Skytten i 3. hus).

Da nyheden om tegningerne i december 2005 begyndte at blive spredt i den muslimske verden, ikke mindst på grund af den egyptiske regerings initiativ, som blandt andet skyldes, at Danmarks statsminister ikke ville mødes med de 11 ambassadører fra de arabiske lande før jul, var Jupiter i konjunktion med Pluto/Jupiter konjunktionen i Skorpionen.

 

Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-18-Holger-Stavnsbjerg

 

Da man den 30. januar 2006 begyndte at brænde danske flag og ambassader af i Mellemøsten, var transit Saturn i sin baglæns gående eller retrograde bevægelse igen i opposition til Venus.

Således kan man se, at det er den religiøse planet Jupiter og karmaplane­ten Saturn, der har udløst relationshoroskopets sværeste spændinger og vigtigste aspekter, nemlig kvadratet mellem Pluto og Venus.

 

Jyllands-Postens og islams

relationshoroskop

Den 16. februar år 1246

kl. 12:18 zone 02:39 Ø

38.48N - 25.00Ø

 

Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-19-Holger-Stavnsbjerg

Artikel-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg
Download-fil: MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST - Holger Stavnsbjerg


Artikel-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg
Læsefil med vendbare sider: MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST