Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST (7 af 12)


Da de 12 satiriske Mohammed-tegninger blev offentliggjort, udløste den religiøse planet Jupiter kvadratet mellem Jupiter og Neptun i Jyllands-Postens horoskop.

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST (7 af 12)

Den tyrkiske ekspansion

 

Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-14-Holger-Stavnsbjerg

Osman

 

Tyrkerhøvdingen Osman indledte den islamiske ekspansion mod Vest­europa i begyndelsen af 1300-tallet, hvor Uranus/Neptun konjunktio­nen var i konjunktion med MC i Skorpionen.

I denne sammenhæng er det interessant, at Tyrkiet, der ifølge Alice A. Bailey har Solen i Skorpionen og Ascendanten i Krebsen i sit sjælshoro­skop, har halvmånen i sit flag, idet Månen hersker i Krebsen. Da Tyrkiet således har Ascendanten i Krebsen, som er islams soltegn, kan dets sjæls­opgave, som afspejles i Ascendanten i esoterisk astrologi, være forbundet med at videreføre den islamiske impuls.

Det osmanniske Rige underlagde sig store dele af Nordafrika, Mellem­østen, Persien og Balkan i 1300- og 1400-tallet og erobrede Konstantinopel i 1453, da islams progressive Ascendant var i konjunktion med lykkepunk­tet i Vandbæreren i 1. hus.

Fra 1670 til 1694 gik Pluto igennem Krebsen, som er islams soltegn og Tyrkiets Ascendant, og det svækkede den islamiske ekspansion ganske betydeligt. I 1683 belejrede tyrkerne Wien, hvor de led et stort nederlag over for en forenet europæisk hær, hvilket markerede begyndelsen på Osmannerrigets lange tilbagegangsperiode.

I perioden 1914-39, hvor Pluto igen gik igennem Krebsen, deltog Det osmanniske Rige i 1. verdenskrig på Tysklands side, som de tabte. Ved freden i Severs 1920 mistede Det osmanniske Rige sine arabiske besiddelser (Neptun knj Måne), hvorved nutidens Tyrkiet blev oprettet i 1923 (ASC knj Uranus). I mellemkrigstiden, hvor Pluto gik igennem Krebsen − islams soltegn − og progressive Saturn gik retrograd hen over Mars i Jomfruen, blev islam og den arabiske verden ramt af karmas lov, idet tidligere osmanniske vasalstater, som Palæstina, Libanon, Jordan og Syrien blev omdannet til franske og britiske protektorater, som dog blev selvstændige efter 2. verdenskrig. I samme periode blev islam mange steder i Mellemøsten præget af en vidtgående sekularisering og påvirket af modernistiske vestlige strømninger.

Artikel-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg
Download-fil: MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST - Holger Stavnsbjerg


Artikel-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg
Læsefil med vendbare sider: MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST