Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST (12 af 12)


Da de 12 satiriske Mohammed-tegninger blev offentliggjort, udløste den religiøse planet Jupiter kvadratet mellem Jupiter og Neptun i Jyllands-Postens horoskop.

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST (12 af 12)

Danmarks horoskop

 

Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-20-Holger-Stavnsbjerg

 

Det er også interessant at undersøge, hvad der sker i Danmarks grund­lovshoroskop 05. juni 1849, zone 0:50 øst, kl. 11:08, København.

Her er 3., 8. og 9. hus hersker Mars progressivt i Krebsen i 10. hus i optrækkende kvadrat til Saturn, der kan stå for islam, som sammen med Saudi Arabien har ascendanten i Stenbukkens tegn. Desuden er progres­sive Merkur i Vægten i 3. hus (ytringsfrihed og medier) i opposition til Pluto i Vædderen i 9. hus (udland og ideologi). Transit Mars, der hersker over 3. hus, har under hele konflikten bevæget sig gennem 9. hus og hen over Venus i Tyren.

Transit Uranus er i februar og i foråret 2006 i konjunktion med Decendan­ten, hvorfor konflikten kom pludseligt og overraskende for de fleste, ikke mindst for regeringen, der dog var blevet advaret mange gange af de danske ambassadører fra den muslimske verden.

A.P. Møller koncernens “udenrigsminister” havde ved rettidig omhu forud­set denne konflikt i december 05, hvorfor rederiet allerede inden jul forsikrede højtstående arabiske ledere om, at man tog skarpt afstand fra Jyllands-Postens profettegninger.

 

Islams og Danmarks

relationshoroskop

 

Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-21-Holger-Stavnsbjerg

 

Beregner man midtpunktet i tid og rum mellem Danmarks og islams horoskop, får man følgende data for relationshoroskopet: 19.december 1225 kl. 13:59, zone: 0:50 øst, 38n34, 26ø12.

Dette giver en Ascendant 8 grader i Tvillingerne, MC 15 grader i Vand­bæreren samt en Sol/Uranus konjunktion i Stenbukken i 8. hus i spænding til Pluto (1. stråle for vilje, magt og ødelæggelse) og Neptun (6. stråle, idealisme/hengivenhed), som med stor sandsynlighed er hovedstrålerne for islam.

Man kan således se, at Jyllands-Postens og islams samarbejdshoroskop på mange måder minder om Danmarks og islams. Det skyldes, at det med Ascendanten i Tvillingerne og MC i Vandbæreren handler om gennem dialog at skabe en ny forståelse for hinandens forskellige værdier, så man i fremtiden bedre kan fungere sammen i et bredere og mere accepterende fællesskab.

Også i dette relationshoroskop kan man i bakspejlet se, at der kan opstå kommunikationsproblemer og konflikter (Merkur i Skytten i 7. hus) omkring billeder og religion (Venus i Skytten i 7. hus kvadrat Chiron i Fiskene opposition Neptun i Tvillingerne konjunktion Saturn i 12. hus).

Krisen mellem Danmark og den islamiske verden kan blandt andet forstås ved, at progressive Mars er i konjunktion med progressive Sol og transit Neptun på horoskopets MC i 2005 og 2006. Dette skaber en meget stærk 6. stråle energi (idealisme, fanatisme og hengivenhed) idet Mars og Nep­tun formidler disse “religiøse” stråler. Mars (ild), der brænder nationale symboler af som flag og ambassader (Neptun), har gjort konflikten synlig over hele verden (MC og 10. hus).

Samtidig er progressive Ascendant i quincunx og dermed i spænding til kommunikationsplaneten Merkur, som desuden progressivt er i konjunk­tion med Sydlige Måne-knude i Vandbæreren i 10. hus, mens Uranus er i kvadrat til Venus og Ascendanten. Det mest bekymrende er dog, at transit Pluto i 2006-09 vil være i konjunktion med Mars i Skytten i 7. hus, hvilket øger muligheden for terror og vold med død og lemlæstelse til følge både blandt danskere i udlandet og i Danmark. Der er allerede 20 mennesker, der er døde i forbindelse med de voldsomme demonstrationer.

 

Islams og Danmarks

relationshoroskop

Den 19. december år 1235

kl. 13:58:47

38.34N-26.12Ø - zone 0:50øst

 

Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-22-Holger-Stavnsbjerg

 

Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-23-Holger-Stavnsbjerg

Artikel-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg
Download-fil: MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST - Holger Stavnsbjerg


Artikel-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg
Læsefil med vendbare sider: MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST