Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST (6 af 12)


Da de 12 satiriske Mohammed-tegninger blev offentliggjort, udløste den religiøse planet Jupiter kvadratet mellem Jupiter og Neptun i Jyllands-Postens horoskop.

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST (6 af 12)

Islam numerologisk set

 

Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-13-Holger-Stavnsbjerg

Allah

 

Hvis man ser på navnet Allah ud fra en numerologisk synsvinkel, består det af bogstaver, hvis numeriske værdi er A.L.L.A.H, eller 1.3.3.1.8. Tvær­summen af dette er 16, hvis tværsum igen er 7, som er menneskets tal og står for en relativ fuldkommenhed.

16 består af 1, som er forbundet med 1. stråle for vilje og magt, og 6 med 6. stråle for hengivenhed og idealisme, som får mennesket til at udvise stort mod, stræbe mod lyset og med hellig begejstring ofre sig for en sag og et uset mål. Interessant nok betyder ordet islam: Hengivelse (6. stråle) i Guds vilje (1. stråle).

6 er også tallet for rum og manifestation, hvorfor Det store Dyr i Johannes Åbenbaring hed 666, som er formnaturens tal. Det er gennem formens begrænsning, at forståelse opnås, og bevidsthed udvikles. (Alice A. Bailey: Strålerne og Indvielserne s. 90-91). De tre 6-taller refererer til den tre­foldige personlighed, der består af de tre legemer − det fysiske, det astrale og det mentale legeme.

Når de to første 6-taller falder bort, hvilket svarer til, at kontrol med det fysiske og astrale legeme er opnået, betegner det sidste 6-tal den rensede og helliggjorte form, som ånden kan udtrykke sig igennem, hvilket mus­limernes hellige ottekantede tempel, Ka’baen i Mekka, sandsynligvis er et symbol på.

Mars, der formidler 6. stråle for hengivenhed og idealisme og Pluto 1. stråle for vilje og magt, er begge planeter, der hersker i Skorpionen, som er MC-hersker i islams horoskop. Mange af verdens store religiøse person­ligheder er født med Solen eller Ascendanten i Skorpionen, som f.eks. Paulus, Augustin, Erasmus fra Rotterdam, Luther, Calvin (Ascendanten) og Billy Graham. Den italienske Inkvisition fra 4.11.1084, Den spanske Inkvisition fra 1478 og Protestantismen fra 31.10.1517, havde alle Solen i Skorpionen.

8 viser hen til det 8. tegn − Skorpionen − som er tegnet for omvendelse, seksualitet, ekstreme følelsestilstande, død og gengældelse. 8-tallet ind­varsler en ny åndelig cyklus, idet det er tallet for sjæls- eller Kristus­bevidstheden, som det er enhver religions formål at undfange, værne om og til sidst føde en proces, der esoterisk set også er forbundet med Jomfruens tegn.

Artikel-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg
Download-fil: MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST - Holger Stavnsbjerg


Artikel-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg
Læsefil med vendbare sider: MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST