Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST (9 af 12)


Da de 12 satiriske Mohammed-tegninger blev offentliggjort, udløste den religiøse planet Jupiter kvadratet mellem Jupiter og Neptun i Jyllands-Postens horoskop.

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST (9 af 12)

Ascendanten og Jorden i Skorpionen

 

Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-16-Holger-Stavnsbjerg

 

Da Berlinmuren faldt i 1989, gik MC ind i Løven og progressive Ascendant ind i Skorpionen i 9. hus, hvis første dekanat er styret af krigsguden Mars, hvilket indledte en ny mere dristig, kreativ og farlig islamisk inspireret international terrorisme. Da progressive MC var i konjunktion med Saturn i Løven i 7. hus i 1990/91, brød Golfkrigen og borgerkrigen i Eksjugosla­vien ud.

I forbindelse med Uranus/Neptun konjunktionen på islams Ascendant i 1993 begyndte Osama Bin Laden at opbygge sit internationale terrornet­værk, som har stået bag mange aktioner mod USA og andre vestlige og arabiske stater siden.

Omkring år 2000 gik progressive Ascendant ind i Skorpionens 2. dekanat, der vedrører det astrale legeme og er styret af Jupiter. Denne kombination kan skabe en ekstrem religiøs fanatisme, hvor den troende er besat af så voldsomme følelser og projektioner, at han er villig til at gå i døden (Skorpionen) for sin tro (Jupiter).

Da progressive Sol nu er i Tyren i 4. hus, og da progressive Jord (som altid ligger 180 grader over for progressive Sol) og progressive Ascendant begge befinder sig i Skorpionen i 10. hus, aktiveres samtidig Vulkan i 7. hus og Pluto i 3. hus (handel, aviser og TV). Vulkan − som er esoterisk hersker i Tyren − befinder sig mellem Merkur og Solen i 7. hus i radix, som står for samarbejde og åbne konflikter. Pluto og Vulkan formidler begge den 1. stråle for vilje, magt og ødelæggelse.

I forbindelse med den aktuelle Mohammed-krise er islams progressive Ascendant i kvadrat til 4. og 9. hus hersker Venus, der kan stå for ambas­sader, men også for en kunstnerisk billedlig fremstilling af noget religiøst, som er helligt for muslimerne, og som skaber konflikt med udlandet (9. hus) på grund af kvadrataspektet.

Skandinavien har ifølge Alice A. Bailey Ascendanten i Vægten − hvor Venus hersker − i sit sjælshoroskop. Desuden er Saturn i kvadrat til MC, Neptun i opposition og Jupiter i kvadrat til Merkur og Pluto i quincunx til Solen.

Progressive Måne (folket) er gået ind i 3. hus i Vædderen, hvor Pluto også står i radix, hvilket kan skabe en lidenskabelig, ophidset og overophedet kommunikation i skrift og tale eller gennem voldelige demonstrationer.

Artikel-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg
Download-fil: MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST - Holger Stavnsbjerg


Artikel-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg
Læsefil med vendbare sider: MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST