Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

GEOFFREY HODSON
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Geoffrey-Hodson-Åndsvidenskabelig-pioner

GEOFFREY HODSON (2 af 5)


Geoffrey Hodson havde et usædvanligt langt liv i tjeneste for Hierarkiet. I sommeren 1924 fik han en indre åbenbaring, som i høj grad kom til at præge hans usædvanlige livsgerning.

GEOFFREY HODSON (2 af 5)

Devaen Bethelda

 

Geoffrey-Hodson-03-en-tænker-og-en-pioner

 

Men 1. verdenskrig nærmere sig, og Geoffrey Hodson blev indkaldt til Lancasters kavalerikorps. I 1918 blev han leder af det nye panserkorps. I krigens løb var han flere gange i livsfare, og hans bror Stanley blev dræbt i slaget ved Lens, men Geoffrey Hodson fik på et tidspunkt en klar indre fornemmelse af, at han ville overleve krigen. I lange perioder var hans hjem en kampvogn, og her havde han flere psykiske oplevelser – blandt andet en astral oplevelse af sin dræbte broder.

 

Geoffrey-Hodson-04-en-tænker-og-en-pioner

 

Efter krigen slog han sig ned i Preston med sin hustru Jane. Sammen med Jane kørte han rundt i det engelske landskab på motorcykel med sidevogn. Her studerede og beskrev han æteriske og astrale naturvæsener.

Mødet med Bethelda

I sommeren 1924 − under en ferie i Sheepscombe-dalen i Gloucestershire − fik Geoffrey Hodson en indre åbenbaring, som i høj grad kom til at præge hans livsgerning. I bogen The Kingdom of the Gods (Gudernes kongerige) fra 1952 fortæller han selv om begivenheden i bogens introduktion.

 

Geoffrey-Hodson-05-en-tænker-og-en-pioner

Ærkeenglen Bethelda

 

”En dag, da jeg på en skråning i kanten af en bøgeskov i en afsidesliggende dal i Vestengland oprigtigt forsøgte at trænge ind i naturens helligdom, blev himlen med ét fyldt med lys. Min bevidsthed blev løftet ind i strålende regioner, der rummede det lys, som aldrig kan findes på hverken land eller hav. Gradvist opdagede jeg nærværet af et gigantisk devavæsen, som uden tvivl var ansvarlig for min ophøjede tilstand. Fra devaens sind til mit begyndte der at flyde en strøm af tanker om Universets liv, kraft og bevidsthed, og om den måde det kommer til udtryk på gennem devaer og mennesker.

Devaen, der telepatisk gav sig til kende som ”Bethelda”, tilhørte ærkeenglenes orden, og den spurgte, om Hodson ville fungere som samarbejdende mellemled mellem deva- og menneskeriget. Han accepterede, og Bethelda begyndte herefter at undervise Geoffrey Hodson. Denne undervisning varede hele livet – det vil sige i næsten 60 år. Sideløbende blev Geoffrey Hodson fra slutningen af 1940’erne undervist af mester Polidorus Isurenus.

Bethelda dikterede mentalt indholdet til fem bøger, der blev udgivet under titlerne: The Brotherhood of Angel and Men, The Angelic Host, Be Ye Perfect, Man the Triune God og The Supreme Splendour. Disse fem fantastiske værker er naturligvis nedskrevet af Geoffrey Hodson, men indholdet stammer fra denne højtstående devas bevidsthed. Selv skrev Geoffrey Hodson blandt andet værket The Kingdom of the Gods, hvor nogle af hans enestående farvebilleder af devaer præsenteres.

Artikel-Geoffrey-Hodson-Åndsvidenskabelig-pioner
Download-fil: GEOFFREY HODSON - Hardy Bennis


Artikel-Geoffrey-Hodson-Åndsvidenskabelig-pioner
Læsefil med vendbare sider: GEOFFREY HODSON