Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

GEOFFREY HODSON
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Geoffrey-Hodson-Åndsvidenskabelig-pioner

GEOFFREY HODSON (4 af 5)


Geoffrey Hodson havde et usædvanligt langt liv i tjeneste for Hierarkiet. I sommeren 1924 fik han en indre åbenbaring, som i høj grad kom til at præge hans usædvanlige livsgerning.

GEOFFREY HODSON (4 af 5)

Verdensrejse

 

Geoffrey-Hodson-08-en-tænker-og-en-pioner

Geoffrey & Sandra Hodson

 

I forbindelse med Geoffrey Hodsons verdensrejse i slutningen af 1960’erne og begyndelsen af 1970’erne, kom han til Danmark i 1971, hvor Teosofisk Forening Danmark havde det privilegium, at han gav et 8-dages seminar, hvor han gennemgik flere af den esoteriske læres delemner. Hans første hustru Jane var død mange år tidligere, og han var sammen med sin anden hustru Sandra Hodson. De danske teosoffer bekræftede, at det var en stor oplevelse at være sammen med Sandra og Geoffrey Hodson privat og modtage deres gode råd og opmuntringer. Forfatterens hustru, som selv var clairvoyant, bemærkede, at Sandra Hodsons auriske udstråling havde en usædvanlig stor renhed og klarhed. Når man tager i betragtning at Geoffrey Hodson ved dette besøg var 85 år, var det en fornøjelse at opleve Sandras store støtte til sin mand under forelæsningerne, når han glemte en eller anden detalje.

Det var også Sandra Hodson, der renskrev Geoffrey Hodsons dagbog efter hans død i 1983, og hun fik den udgivet på The Theosophical Publishers, Inc., Manila i 1988. Den danske oversættelse med titlen Lys fra Helligdommen udkom i 2005.

Geoffrey Hodsons esoteriske dagbog

I denne esoteriske dagbog, som Geoffrey Hodson førte hele sit voksenliv, får man et dybere indblik i en indviet discipels samarbejde med flere af mestrene. Geoffrey Hodson fik 3. indvielse i september 1947, og i bogen kan man læse, hvordan han fungerede som rejsende ambassadør for Hierarkiet. Hans opgave gik ud på at skabe et tættere samarbejde mellem progressive naturvidenskabelige forskere og åndsvidenskabelige forskere med højpsykiske evner.

 

Geoffrey-Hodson-09-en-tænker-og-en-pioner

 

Geoffrey Hodson spændte vidt i sit arbejde. I en længere periode arbejdede han med clairvoyant sygdomsdiagnose og -behandling i London. Hans forsk­ning omfattede emner indenfor så forskellige felter som embryologi, antropologi, geologi, psykologi, fysik og astronomi. I 1930’erne studerede han forskellige indianerkulturer i forbindelse med en foredragsturné i USA − især fokuserede han på puebloindianernes historie og på arkæologiske fund fra mayaerne og aztekerne. Et andet emne, der optog ham, var musik og forbindelsen mellem farve, lyd og form.

 

Geoffrey-Hodson-10-en-tænker-og-en-pioner

Musikformer

Artikel-Geoffrey-Hodson-Åndsvidenskabelig-pioner
Download-fil: GEOFFREY HODSON - Hardy Bennis


Artikel-Geoffrey-Hodson-Åndsvidenskabelig-pioner
Læsefil med vendbare sider: GEOFFREY HODSON