Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

CHARLES WEBSTER LEADBEATER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Charles-W-Leadbeater-Åndsvidenskabelig-pioner

CHARLES WEBSTER LEADBEATER (1 af 6)


Annie Besant og Charles Webster Leadbester var uden tvivl nogle af de mest klare og seriøse clairvoyante forskere i nyere tid, og deres bidrag til åndsvidenskabens udbredelse er enorm.

CHARLES WEBSTER LEADBEATER (1 af 6)

CHARLES WEBSTER LEADBEATER

TÆNKER OG PIONER

(1854-1934)

 

Af Hardy Bennis 

 

Charles-W-Leadbeater-Åndsvidenskabelig-pioner 

Du kan frit downloade "CHARLES WEBSTER LEADBEATER" af Hardy Bennis. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

CHARLES WEBSTER LEADBEATER

TÆNKER OG PIONER

 

 

Charles-Webster-Leadbeater-01-åndsvidenskabelig-forsker 

 

Charles Webster Leadbeater blev født i Stockport i England i 1854. Hans far døde af tuberkulose i 1862, da Charles kun var otte år gammel. Fire år senere ramte en ny ulykke familien, da en bank, hvor hele familiens opsparing var placeret, gik konkurs. Den unge Charles var derfor tvunget til at arbejde, umiddelbart efter at han havde taget sin eksamen fra high school, for at tjene til livets ophold for sin mor og sig selv.

William W. Capes − en onkel og hans fars svoger − var en respekteret anglikansk præst, og på grund af hans indflydelse blev Charles W. Leadbeater ordineret som præst i 1879.

C.W. Leadbeater – eller C.W.L., som han senere blev kaldt − havde meget bredtfavnende interesser. Eksempelvis lærte han fransk, latin og græsk.

 

Charles-Webster-Leadbeater-02-åndsvidenskabelig-forsker

A.P. Sinnett

 

A.P. Sinnett og H.P. Blavatsky

I aviserne læste han om den spiritistiske bevægelse og dens mange seancer. Han besluttede at deltage, og ved et af de spiritistiske møder, traf han A.P. Sinnett, som havde skrevet bogen The Occult World (Den okkulte Verden). C.W. Leadbeater læste bogen med stor interesse, og da A.P. Sinnett var en kendt person inden for teosofiske kredse, meldte han sig ind i The Theosophical Society (Det Teosofiske Samfund). Han kom regelmæssigt til møderne, som blev holdt i A.P. Sinnetts hjem. Her mødte han på et tidspunkt H.P. Blavatsky − stifteren af Det Teosofiske Samfund.

 

Charles-Webster-Leadbeater-03-åndsvidenskabelig-forsker

H.P. Blavatsky

 

Mestrenes nye discipel

På et af møderne spurgte han H.P. Blavatsky, om hun ville formidle et brev til mestrene, med en anmodning om at optage ham som discipel. H.P. Blavatsky bad ham om at skrive denne anmodning, men lovede ham ikke noget. Der gik flere måneder, hvor han intet hørte, men ved et møde, hvor H.P. Blavatsky var til stede sammen med mange andre, blev en kuvert pludselig materialiseret på kaminhylden, og H.P. Blavatsky sagde, at brevet var til C.W. Leadbeater.

C.W. Leadbeater ville åbne kuverten, som viste sig af være den samme kuvert, som han tidligere havde lagt sin anmodning i, men kuverten var uåbnet. I kuverten lå der imidlertid en kort besked:

”Slut dig til Upasika i Alexandria.

Vær hilset min nye chela”.

Upasika var H.P. Blavatskys tilnavn blandt mestrene, og det betyder ”kvindelig discipel”.

Artikel-Charles-W-Leadbeater-Åndsvidenskabelig-pioner
Download-fil: CHARLES WEBSTER LEADBEATER - tænker og pioner - Hardy Bennis


Artikel-Charles-W-Leadbeater-Åndsvidenskabelig-pioner
Læsefil med vendbare sider: CHARLES WEBSTER LEADBEATER - tænker og pioner