Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

GEOFFREY HODSON
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Geoffrey-Hodson-Åndsvidenskabelig-pioner

GEOFFREY HODSON (1 af 5)


Geoffrey Hodson havde et usædvanligt langt liv i tjeneste for Hierarkiet. I sommeren 1924 fik han en indre åbenbaring, som i høj grad kom til at præge hans usædvanlige livsgerning.

GEOFFREY HODSON (1 af 5)

GEOFFREY HODSON

TÆNKER OG PIONER

(1886-1983)

Af Hardy Bennis

 

 Geoffrey-Hodson-Åndsvidenskabelig-pioner

Du kan frit downloade "GEOFFREY HODSON" af Hardy Bennis. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

GEOFFREY HODSON

TÆNKER OG PIONER

 

Geoffrey-Hodson-01-en-tænker-og-en-pioner

 

Der er en ting, som kendetegner alle de teosofiske og esoteriske pionerer – de havde alle højpsykiske evner. Deres forbindelse med Hierarkiets mestre var meget tæt, og dette samarbejde beskrives i deres biografier og selvbiografier. Deres clairvoyante evner, deres omhyggelige forskning og den information og hjælp de fik af de forskellige mestre, udmøntede sig i utallige bøger og artikler, som i nutiden er lige så aktuelle, som dengang de blev skrevet. Forskningsarbejdets høje kvalitet og den dybe indsigt, som bøgerne giver i tilværelsens skjulte sider, vil både nutiden og kommende generationer få stort udbytte af.

Geoffrey-Hodson-02-en-tænker-og-en-pionerEn de pionerer, der har haft et usædvanligt langt liv i tjeneste for Hierarkiet, er Geoffrey Hodson. Han blev født i Lincolnshire i England i 1886. Allerede som barn havde Geoffrey Hodson psykiske evner, og det inspirerede ham til en konstant åndelig søgen. Som voksen opsøgte han blandt andet forskellige spiritistiske kredse, men her fandt han ikke de svar, han søgte.

I 1912 hørte han et foredrag af Annie Besant (billedet th.) i Manchester. Foredraget gjorde et dybt indtryk på ham. Her hørte han for første gang om Det Teosofiske Samfund, og han blev så interesseret i organisationens arbejde, at han straks meldte sig ind.

Artikel-Geoffrey-Hodson-Åndsvidenskabelig-pioner
Download-fil: GEOFFREY HODSON - Hardy Bennis


Artikel-Geoffrey-Hodson-Åndsvidenskabelig-pioner
Læsefil med vendbare sider: GEOFFREY HODSON