Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE SYV STRÅLER - 1:3 - 12
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-7-stråler-1-del-Hardy-Bennis

DE SYV STRÅLER - 1:3 - 12 (4 af 6)


De syv stråler er grundenergier i kosmos. De gennemstrømmer alt. De farver, betinger og præger alt liv overalt og på alle niveauer. De er de syv psykologiske grundenergier.

DE SYV STRÅLER - 1:3 - 12 (4 af 6)

Alt i Universet er intelligent styret

 

DE-SYV-STRÅLER-Hardy-Bennis-01-07-Åndsvidenskab

 

Overordnet intelligens?

Et uundgåeligt spørgsmål melder sig på et eller andet tidspunkt i studiet af strålerne: Er der en intelligent styring af disse energier? Svaret er et klart JA! Og på trods af at det repræsenterer en hypotese for de fleste, oplyser åndsvidenskaben, at alt i Universet er intelligent styret – fra det største til det mindste.

Hvert enkelt menneske inkarnerer med den mentale, følelsesmæssige og fysiske kapacitet, som det har opnået i kraft af erfaringer fra mange tidligere inkarnationer. Det er menneskets højere selv eller sjæl, der fungerer som et hukommelsescenter. Fra sjælens verden er der fuldt overblik, og derfor er det altid muligt for sjælen med stor nøjagtighed at planlægge den aktuelle og de kommende inkarnationer.

Den indre verdensstyrelse

På globalt plan er det sjælsprincippet, der er styringsorganet for planeten og dens mange livsformer. En indre verdensstyrelse, som repræsenterer sjælsprincippet, har mange navne i den esoteriske lære: Mesterhierarkiet, Det Store Hvide Broderskab, Den Indre Verdensstyrelse osv. Den indre verdensstyrelse består af højt udviklede bevidstheder, der alle har gennemgået menneskeevolutionen, og de har opnået det, der kaldes overmenneskelig status.

I en anden artikel i denne serie beskrives den parallelle evolution: Deva-evolutionen, der har ansvaret for naturens formside og husholdning. Devariget har sin egen hierarkiske opbygning, og devariges øverste ledere samarbejder med den indre verdensstyrelse.

Artikel-De-7-stråler-Hardy-Bennis-1-del-Åndsvidenskab
Download-fil: DE SYV STRÅLER 12 - 1:3 - Hardy Bennis


Artikel-De-7-stråler-Hardy-Bennis-1-del-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: DE SYV STRÅLER 12 - 1:3