Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE SYV STRÅLER - 1:3 - 12
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-7-stråler-1-del-Hardy-Bennis

DE SYV STRÅLER - 1:3 - 12 (2 af 6)


De syv stråler er grundenergier i kosmos. De gennemstrømmer alt. De farver, betinger og præger alt liv overalt og på alle niveauer. De er de syv psykologiske grundenergier.

DE SYV STRÅLER - 1:3 - 12 (2 af 6)

Fra det uendelige til mennesket

 

DE-SYV-STRÅLER-Hardy-Bennis-01-02-Åndsvidenskab

Planche - Fra det uendelige til mennesket

 Planchen kan forstørres ved at klikke på linket herover.

 

Solsystemet er et hjertechakra

Planchen viser, hvordan de syv stråler strømmer til Jorden fra det uendelige Univers. I stjernebilledet Store Bjørn − der også kaldes Karlsvognen – (nærmere bestemt fra stjernen Mirsa, den 2. stjerne i "vognstangen"), strømmer den kosmiske 2. stråle til Sollogos i solsystemet. Fra videnskaben om chakrasystemet ved man, at det er hjertecentret, der formidler 2. stråle, og derfor er det muligt at konkludere, at i dette gigantiske kosmiske væsen udgør Solsystemet hjertecentret − dvs. centret for kærlighed og visdom. Sammen med seks andre Solsystemer danner de syv sole et kosmisk "molekyle" i det ufattelige kosmiske væsen, som i åndsvidenskaben kaldes "Den, om hvem intet kan siges".

Universets Store Arkitekt skaber og udvikler alt fra det absolut største til det absolut mindste via de syv strålers rytmiske og styrende indflydelse på alt levende. Der findes intet "dødt" stof i Universet. Alt er energi, og alt består derfor af levende, vibrerende energi i både atomernes mikroverden og i det uendelige makrokosmiske Univers. Alt har sin eksakte plads og sit bestemte formål i dette uendelige skaberværk. Desuden er det nødvendigt at slå fast, at der aldrig har været en begyndelse på Universet, og at der aldrig vil være en afslutning. Og uanset om man udforsker rummet "nedad" i de uendeligt små partikler i den mindste mikroverdenen, eller "opad" til de ufatteligt store galaksehobe og det, der er større, i den uendeligt store makroverden, er der ingen grænser. Det er den begrænsede menneskehjerne og forestillingsevne imidlertid ikke i stand til at fatte!

Artikel-De-7-stråler-Hardy-Bennis-1-del-Åndsvidenskab
Download-fil: DE SYV STRÅLER 12 - 1:3 - Hardy Bennis


Artikel-De-7-stråler-Hardy-Bennis-1-del-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: DE SYV STRÅLER 12 - 1:3