Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MOSES - EN FRONTLØBER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Moses-en-frontløber-Erik-Ansvang

MOSES - EN FRONTLØBER (1 af 8)


Rabbinernes skrifter afslører, at Moses ikke var jøde men egypter og prins. Han var identisk med Senmut, som brød egypternes monopol på mysterielæren.

MOSES - EN FRONTLØBER (1 af 8)

MOSES

- EN FRONTLØBER

 

Af Erik Ansvang

 

Moses-en-frontløber-Erik-Ansvang

Du kan frit downloade materialet "MOSES - EN FRONTLØBER" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

MOSES

- EN FRONTLØBER

  

Hvem var Moses?

Hvad var hans virkelige skæbne?

Hvorfor er han frontløber?

 

Frontløber pga. uventet udvikling

Faktisk blev anvendelsen af en bestemt besværgelse en uventet start på en udvikling, der i oldtidens verden skulle blive grundlaget for den jødiske og senere også den kristne kultur – den nuværende vestlige civilisation. Episoden skabte en frontløber, der skulle bryde det monopol på mysterielæren, som det gamle Egypten havde vogtet over i årtusinder.

 

Moses-en-frontløber-01-Erik-Ansvang

 

Til enhver lyd hører en vibration, der er i overensstemmelse med lyden. Det er denne kendsgerning, der ligger til grund for forståelsen og brugen af kraftord eller mantraer. Et kraftord, et mantra eller en besværgelse er en bestemt lyd eller lydrække, som et menneske kan intonere for at kunne skabe bestemte og ønskede virkninger. At lyd har en virkning er en naturvidenskabelig kendsgerning, for det er almindelig kendt, at en lyd fra et musikinstrument kan forplante sig til andre genstande – eksempelvis et glas – som reproducerer svingningerne. Og hvis tonen og vibrationerne stiger til et niveau, hvor glasset ikke længere er i stand til at svinge med, vil glasset springe. Lyd har absolut en virkning på omgivelserne.

Det er mindre kendt, at man både kendte og benyttede sig af denne viden i de gamle kulturer. Nyere forskning afslører, at det i høj grad også gjaldt i forbindelse med bibelhistoriens Moses.

Artikel-Moses-en-frontløber-Erik-Ansvang
Download-fil: MOSES - EN FRONTLØBER - Erik Ansvang


Artikel-Moses-en-frontløber-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: MOSES - EN FRONTLØBER