Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

REINKARNATION OG KARMA - 2:2 - 04
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Reinkarnation-og-Karma-2-Mystik-spiritualitet-holisme

REINKARNATION OG KARMA - 2:2 - 04 (8 af 8)


Bekræftelserne på tænkeres, filosoffers, kunstneres og politikeres holdning til reinkarnations- og karmaspørgsmålet er utallige.

REINKARNATION OG KARMA - 2:2 - 04 (8 af 8)

Grænsepæle

 

Reinkarnation-og-karma-II-14-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab

 

Der er indsamlet utallige beretninger overalt på Jorden − navnlig om børn, der kan huske deres tidligere liv. Og hvad angår ud-af-kroppen oplevelser så viste det sig ved en Gallup-undersøgelse i 1989, at 2,7 millioner amerikanere har haft en ud-af-kroppen oplevelse.

Der findes bøger i hundredvis om disse oplevelser, for de er indsamlet overalt, og der kommer til hele tiden nye.

Naturvidenskaben og menneskeheden bliver på et tidspunkt overbevist om, at disse universelle love er virkelige, og det vil ændre hele det naturvidenskabelige verdensbillede. Flere videnskabsgrene vil blive tvunget til at revidere deres holdninger til livet og døden. Psykologien er den videnskabsgren, der fylder mest på bibliotekernes hylder, og psykologerne vil blive nødt til at fjerne de grænsepæle, de selv har sat op. Det drejer sig bl.a. om påstanden om at livet starter ved fødslen og slutter med døden.

I forskernes arbejde med mennesker bliver de nødt til at tage alle de lidelser og traumer i betragtning, som utallige millioner har oplevet i to store verdenskrige, for slet ikke at tale om den forfølgelse, som religioner har udsat utallige mennesker for på grund af race og tro, og fordi de vovede at fortælle, at de havde en anden opfattelse af sandheden end den anerkendte.

Menneskeheden vil få en helt ny holdning til døden. Den ældgamle angst for døden vil forsvinde, og de mange lidelser, som hærger både enkeltpersoner og hele nationer, vil blive forstået via den karmiske lov: Loven om årsag og virkning. Som mesteren Jesus så enkelt udtrykte det: "Som et menneske sår, sådan skal det høste"

Forfattere, filmproducenter og manuskriptforfattere vil kunne "boltre" sig i tidligere livs relation til det nuværende liv, og mange spændende historier vil kunne skrives om årsagerne til individuelle, nationale og racemæssige problemer. Og dermed vil man også kunne forstå problemerne og give et svar på Shakespeares vise ord:

 

"Til ethvert HVORFOR er der et DERFOR!"

Artikel-Reinkarnation-og-Karma-Esoterisk-visdom-Åndsvidenskab
Download-fil: REINKARNATION & KARMA 04 - 2:2 - Hardy Bennis


Artikel-Reinkarnation-og-Karma-Esoterisk-visdom-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: REINKARNATION & KARMA 04 - 2:2