Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

REINKARNATION OG KARMA - 2:2 - 04
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Reinkarnation-og-Karma-2-Mystik-spiritualitet-holisme

REINKARNATION OG KARMA - 2:2 - 04 (5 af 8)


Bekræftelserne på tænkeres, filosoffers, kunstneres og politikeres holdning til reinkarnations- og karmaspørgsmålet er utallige.

REINKARNATION OG KARMA - 2:2 - 04 (5 af 8)

Tilfældet Maria

 

Reinkarnation-og-karma-II-10-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab

Dr. Ian Stevenson

 

Det er tidligere nævnt, at den amerikanske psykiater Ian Stevenson med sin bog Tyve tilfælde af formodet reinkarnation, startede en bølge, hvor læger, psykiater o.a. begyndte at forske i reinkarnation og ud-af-kroppen oplevelser, og på University of Virginia Medical Center, har han og en gruppe forskere i 40 år forsket i disse emner, og i deres database (2001) har de samlet 2.700 tilfælde.

Her er to af disse tilfælde:

Dr. Ian Stevenson

– oplyser i sine mange rapporter om en pige, der blev født på en stor ranch i Brasilien. Hendes navn var Maria. Hun blev hjerteveninde med en skolelærers kone ved navn Ida – meget imod hendes fars vilje. Da hun som ung kvinde blev forelsket i en ung mand, modsatte hendes far sig meget bestemt deres forhold, og den unge mand begik selvmord i fortvivlelse. Maria besluttede derfor, at hun også ville begå selvmord. Hun udsatte sig for så koldt og fugtigt vejr, at hun fik lungebetændelse, og kort efter var hun død – til stor fortvivlelse for hendes far.

Inden sin død betroede hun Ida, at hun selv havde udsat sig for kulde og fugt, fordi hun ville dø – "men du skal ikke sørge over mig, når jeg er død, for jeg kommer igen som din datter, og så vil du vide at det var sandt!"

Få år efter fik Ida en lille datter, som hun kaldte Marta. Da hun voksede op, viste hun de samme karakteregenskaber som Maria, og da hun var 2 år, fik hun besøg af sin godsejerfader fra tidligere liv. Da han sad i en stol, krøb hun op til ham, pillede i hans skæg og sagde "hello papa!"

Da hun fortsatte med at beskrive detaljer fra sit tidligere liv, blev dr. Stevenson tilkaldt, og hendes tilfælde blev et af de mest detaljerede og veldokumenterede, fordi Marta kunne beskrive intime detaljer, der alle kunne bekræftes.

En af Martas svagheder var, at hun var meget følsom overfor kulde og fugt. Hun blev let syg i de svage lunger og bronkier. Hun havde med andre ord en karmisk svaghed. Da hun blev 18 år, fik hun en voldsom lyst til at begå selvmord, men hun vidste, at det havde hun gjort sidste gang, hun levede, og derfor overvandt hun trangen til selvmord.

Artikel-Reinkarnation-og-Karma-Esoterisk-visdom-Åndsvidenskab
Download-fil: REINKARNATION & KARMA 04 - 2:2 - Hardy Bennis


Artikel-Reinkarnation-og-Karma-Esoterisk-visdom-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: REINKARNATION & KARMA 04 - 2:2