Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

INDVIELSESREJSEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Indvielsesrejsen-Erik-Ansvang

INDVIELSESREJSEN (6 af 10)


Egyptens hierofanter kunne hjælpe en neofyt med at rejse hurtigere på bevidsthedens udviklingsvej ved hjælp af kontrollerede nær-død-oplevelser, der ultimativt gav adgang til sjælens plan.

INDVIELSESREJSEN (6 af 10)

De frygtindgydende beboere

i de usynlige sfærer

 

Indvielsesrejsen-07-Erik-Ansvang

 

Mine åndelige fjender bliver pludselige synlige for mit astrale blik. Det er de frygtindgydende beboere i de usynlige sfærer, som i mennesket fører det store slag mellem lyset og mørket.

Dovenskabens skildpadde forsøger at forsinke mine skridt. Giften i mig antager form som slanger. Kravlende krybdyr spærrer min vej. Lidenskabernes altslugende krokodille, som bebor livets vande, stormer rasende frem fra hver side – men jeg driver alle mørkets skabninger tilbage ved hjælp af klarheden i min lysende astrale natur.

 

Indvielsesrejsen-08-Erik-Ansvang

 

Jeg hører mig selv råbe: ”Tilbage, du sydens krokodille! Jeg er Sothis – det evige daggrys stjerne! Tilbage, du giftige slange – må du oversvømmes af Himlens vande! Forsvind fra dette sted, hvor Ra giver nyt liv”.

Mine fjender nedkæmpes af min guddommelige beskyttelse – min krop løfter sig op i ubestikkelighed. Mit hår, hvorfra lyset flyder i glødende strømme, er gudinden Nuts hår. Den hellige Nil gløder med sin livsstrøm. Mit ansigt skinner som Solen – det stråler som Ras ansigt. Mine øjne lyser som Hathors øjne, som funkler af udødelig skønhed. Mine fingre er uræus-slanger, den hellige slange, tegnet på kongelig værdighed. Mine fødder brænder med skaberguden Ptahs ild – min menneskelighed er som Osiris’ menneskelighed – den inkarnerede gud. Der er ikke en del af mig, der ikke er guddommelig.

 

Indvielsesrejsen-09-Erik-Ansvang

 

Min astrale krop er blændende smuk, men jeg er endnu ikke klar til indvielse. Min kontrol over mig selv – min stolthed – skal tages fra mig. Derfor må jeg gennemgå endnu en død, som befrier mig fra vandhelligelse af mørkets væsener.

Artikel-Indvielsesrejsen-Erik-Ansvang
Download-fil: INDVIELSESREJSEN - Erik Ansvang


Artikel-Indvielsesrejsen-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: INDVIELSESREJSEN