Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

INDVIELSESREJSEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Indvielsesrejsen-Erik-Ansvang

INDVIELSESREJSEN (8 af 10)


Egyptens hierofanter kunne hjælpe en neofyt med at rejse hurtigere på bevidsthedens udviklingsvej ved hjælp af kontrollerede nær-død-oplevelser, der ultimativt gav adgang til sjælens plan.

INDVIELSESREJSEN (8 af 10)

Dobbeltdøren

 

I det hellige sanktuarie vil min genfødte sjæl blive strålende som dagen, og den vil åbne dobbeltdøren, som engang blev omhyggeligt forseglet. I fuld stråleglans vil jeg træde frem på ”Aahlus” marker i illuminationens land, for at blive indsat på den lavere trone øverst i ”Livets brønd” mellem ”Kredsløbets kammer” og ”Skyggernes kammer”. Himlens porte åbner sig for mig. Jordens porte åbner sig for mig.

Før den højtidelige indsættelse på tronen kan begynde, skal jeg føres frem som vidne i dybderne under mig. Tidspunktet for prøverne nærmer sig. Jeg intonerer den invokation, hierofanten har lært mig – den, som hjælper med at udrense mine svagheder. Iflg. instruktionerne er det her, sjælen kan passere igennem min krop, men gennemstrømningen vil ikke straks blive fuldbragt. Selv om jeg er løftet op af ubestikkelighed, selv om hver del af mit legeme gløder af det udødelige lys, kan jeg endnu ikke bære sjælens overvældende stråleglans.

 

Indvielsesrejsen-11-Erik-Ansvang

 

Først må jeg antage den gyldne falks form, som er den absolutte guddommelige skikkelse af den ene selveksisterende skabning, som kan passere ”Tidens Herre” – en skikkelse som den Ene Skaber har haft siden tidernes begyndelse. Snart antager jeg form som en lotus – den guddommelige bevidsthed, der er fastgjort til stoffet, løfter sig op i ulastelig renhed. Jeg er den rene lotus, som skyder frem fra lysets lotus. Jeg er illuminationens kilde og Hathors næsebor – kanalen for det udødelige åndedræts skønhed. Jeg bringer budskab fra Himlen – Horus, den evige gudesøn, er fuldbyrdelsen.

Artikel-Indvielsesrejsen-Erik-Ansvang
Download-fil: INDVIELSESREJSEN - Erik Ansvang


Artikel-Indvielsesrejsen-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: INDVIELSESREJSEN