Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

INDVIELSESREJSEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Indvielsesrejsen-Erik-Ansvang

INDVIELSESREJSEN (9 af 10)


Egyptens hierofanter kunne hjælpe en neofyt med at rejse hurtigere på bevidsthedens udviklingsvej ved hjælp af kontrollerede nær-død-oplevelser, der ultimativt gav adgang til sjælens plan.

INDVIELSESREJSEN (9 af 10)

Uræus-slangen og krokodillen

 

Indvielsesrejsen-12-Erik-Ansvang

 

Jeg skifter nu form og bliver uræus-slangen – sjælen på Jorden, som år efter år tegner den bugtede kurve langs den vej, som øjeblikkeligt belyses af den vertikale Sol, mens sanserne belyses af sjælens højeste illumination.

Indvielsesrejsen-13-Erik-AnsvangOg endelig antager jeg skikkelse af en krokodille og bliver genstand for menneskehedens lidenskaber. For menneskets lidenskaber er en del af naturen, hvori mennesket oprindeligt blev skabt. De er ikke i sit væsen onde, men bliver blot onde, når de er ulydige over for sjælen. Og derfor er krokodillen, som angreb mig før den nye fødsel, guddommelig i sin nyfødte form. Umålelig er afstanden som adskiller os, og derfor er der ingen hast eller forsinkelse på sjælens vej. Dette udstrålende væsen har ikke glemt den svagelige ledsager, som det dvælede med i ydmygelsens dage.

Genopbygget og ren bydes jeg velkommen til at blive en del af hans energi – han troner på herskersædet over det totale herredømme. Og dog – sådan er den glødende hede fra sjælen, når den reflekterer kærligheden, at den – ligesom Skaberen selv – ikke kan hvile i tilfredshed med sin egen uudtømmelige velsignelse, men skynder sig at komme ned fra kraftens trone, sådan at den kan opløfte den ventende menneskehed.

Artikel-Indvielsesrejsen-Erik-Ansvang
Download-fil: INDVIELSESREJSEN - Erik Ansvang


Artikel-Indvielsesrejsen-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: INDVIELSESREJSEN