Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

INDVIELSESREJSEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Indvielsesrejsen-Erik-Ansvang

INDVIELSESREJSEN (3 af 10)


Egyptens hierofanter kunne hjælpe en neofyt med at rejse hurtigere på bevidsthedens udviklingsvej ved hjælp af kontrollerede nær-død-oplevelser, der ultimativt gav adgang til sjælens plan.

INDVIELSESREJSEN (3 af 10)

Tilværelsens skjulte sider

 

Indvielsesrejsen-03-Erik-Ansvang

 

Solens bane over himlen fra øst til vest i de tolv dagtimer symboliserer det fysiske liv, og når Solen synker under horisonten og forsvinder ud af syne, bevæger den sig ”ud af dagen” og fortsætter sin usynlige vej gennem de tolv nattetimer, der symboliserer det ikke-fysiske liv. Men Solen (symbolet på livet) viser sig som bekendt igen den efterfølgende morgen. Den ”genfødes” ligesom mennesket. Solen giver liv og lys til en ny dag. Mennesket får mulighed for at leve og få oplysning i et nyt liv.

Hensigten med indvielserne var at give neofytterne indsigt i livets skjulte dimensioner og bevidsthedsplaner, der blev symboliseret i de tolv nattetimer, hvor Solen og livslyset var ude af syne. Derfor måtte neofytterne ”dø”. Ligesom Solen måtte de ”gå ud af dagen”, som de gamle egyptere kaldte dødsprocessen. De måtte forlade det fysiske legeme, og i usynlige legemer gik de ”ind i natten”. Men de ”genopstod” efter den kontrollerede nær-død-oplevelse, for efter tre dage vendte de tilbage ved solopgang. De vendte tilbage til det fysiske legeme og blev ”genfødt” som indviede. Indvielsens oplevelser var derfor principielt identiske med dødens oplevelser. Den afdøde og neofytten bevæger sig gennem de samme regioner i de skjulte indre verdener. Den største forskel var tidsintervallet. Den indviede vendte tilbage til kroppen efter tre døgn. Den afdøde vender tilbage til en ny krop efter en længere periode i livets usynlige dimensioner.

Men denne viden i hukommelsen, er der nu baggrund for at tage med på en rejse ”ud af dagen” og fornemme indvielsens oplevelser, som de beskrives af den egyptiske neofyt eller farao, som fortæller om de indre oplevelse med disse ord:

Artikel-Indvielsesrejsen-Erik-Ansvang
Download-fil: INDVIELSESREJSEN - Erik Ansvang


Artikel-Indvielsesrejsen-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: INDVIELSESREJSEN