Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE SOLARE ORD
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-solare-ord-Alice-Bailey

DE SOLARE ORD (3 af 11)


Grundlaget for al manifestation er lyd eller det skabende ord. Det skabende mantra intoneres i enhver tænkelig tone, undertone og kvarttone, og disse lydnuancer bygger og opretholder Universet.

DE SOLARE ORD (3 af 11)

Toner, undertoner og kvarttoner

 

De-solare-ord-03-Alice-A-Bailey

 

Kraften i "AUM" eksisterer i enhver tænkelig tone, undertone og kvarttone, og skaberværket opbygges og opretholdes på de små lydnuancer. Inden for enhver større lyd er der en mangfoldighed af lyde, som påvirker forskellige grupper. Og glem ikke, at lyden inden for solsystemet kan opdeles i to grupper:

1. Skabende lyde, som er årsag til manifestation eller andre fænomener på alle eksistensplaner.

2. Formernes lyde, der skabes inde fra selve formerne under evolutionsprocessen, og som er summen af toner fra enhver form i et hvilket som helst naturrige. Alle former har desuden en vibration, der skabes af de allermindste lyde fra de atomer, som formen er sammensat af. Lydene udgår fra den anden gruppe og påvirker laverestående grupper eller riger − hvis ordet "laverestående" overhovedet kan benyttes om en del af den guddommelige manifestation. Menneskeriget (det fjerde skabende hierarki) blev f.eks. skabt af et tredobbelt "AUM", der blev intoneret i en bestemt toneart af treenighedens tre skikkelser i forening − Gud Fader, Gud Søn og Gud Hellig ånd − eller Shiva, Vishnu og Brahma. Lyden opretholdes stadig. Samspillet mellem og kombinationen af de mange små lyde i ethvert menneske skaber en forenet lyd, som kan høres på højere niveauer, og som desuden påvirker dyreriget. Det er en af de faktorer, der skaber de former, som både dyr og mennesker kan belive, for glem ikke, at mennesket udgør forbindelsen mellem det dyriske og det guddommelige.

Artikel-De-solare-ord-Alice-Bailey
Download-fil: DE SOLARE ORD - Alice A. Bailey


Artikel-De-solare-ord-Alice-Bailey
Læsefil med vendbare sider: DE SOLARE ORD