Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE SOLARE ORD
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-solare-ord-Alice-Bailey

DE SOLARE ORD (5 af 11)


Grundlaget for al manifestation er lyd eller det skabende ord. Det skabende mantra intoneres i enhver tænkelig tone, undertone og kvarttone, og disse lydnuancer bygger og opretholder Universet.

DE SOLARE ORD (5 af 11)

"Shiva-tonen"

 

De-solare-ord-06-Alice-A-Bailey

 

"A-lyden" eller "Shiva-tonen" lyder kraftfuldt, og det er praktisk talt den eneste tone, der høres. Når Shivas eller nedbryderens tone intoneres, opløses ikke-selvet, og alt, hvad der ikke er af ånd, går i opløsning. Når "A-lyden" benyttes, løsrives den indviede, som derved frigøres fra de tre verdener.

6. Der er desuden bestemte kraftord, der betros hver af de planetariske Logoi, og de er grundlaget for planetarisk manifestation. Det er velkendt, at Brahma-aspektets lyd – eller Jordens Logos' 3. aspekt – er "FA-lyden", og oplysningen afslører meget om Planetlogos' udviklingstrin, for "A-lyden" påvirker endog det faste fysiske stof.

7. I Hierarkiet her på Jorden er adskillige kraftord dannet af Planetlogos' store kraftord, og de betros lederne af Hierarkiets departementer, som overdrager dem til de indviede af forskellige grader. Det vil være klogt af studerende omhyggeligt at skelne mellem ord og lyde, for ordene tilslører tanken eller den tilsigtede idé eller hensigt, og lyden gør det muligt at manifestere i forskellige typer af stof på de syv bevidsthedsplaner.

Artikel-De-solare-ord-Alice-Bailey
Download-fil: DE SOLARE ORD - Alice A. Bailey


Artikel-De-solare-ord-Alice-Bailey
Læsefil med vendbare sider: DE SOLARE ORD