Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE SOLARE ORD
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-solare-ord-Alice-Bailey

DE SOLARE ORD (10 af 11)


Grundlaget for al manifestation er lyd eller det skabende ord. Det skabende mantra intoneres i enhver tænkelig tone, undertone og kvarttone, og disse lydnuancer bygger og opretholder Universet.

DE SOLARE ORD (10 af 11)

Som i det store,

således også i det små

 

Den samme naturlov gælder for et solsystem, et planetsystem, et menneske, en tankeform, der er besjælet af et elementalliv, og det gælder for fysikerens eller kemikerens atom. Det er indsigt i disse åndsvidenskabelige kendsgerninger, der kendetegner en sand esoteriker. Sollogos intonerede et skabende kraftord, solsystemet antog form og blev belivet, farven er blå, og tonen er en særlig kosmisk harmonisk tone. Aktiviteten er udtryk for et specielt matematisk system, som ligger ud over menneskets fatteevne på det nuværende udviklingsniveau. Solsystemet og dets store besjælende liv – den trefoldige Logos' natur – er aktiv, intelligent kærlighed.

9. Solsystemets store kraftord er "afstemt", (hvis man kan udtrykkes det på den måde), efter andre kraftord, og det er kun ét enkelt ord ud af det syvfoldige ord, som kendes af en endnu større eksistens, der står i det samme forhold til Sollogos, som Sollogos til Planetlogos.

Syv solsystemers hellige ord (hvoraf dette solsystem kun er et enkelt) udgør den syvfoldige lyd, som i den aktuelle manifestationsperiode vibrerer i de kosmiske sfærer.

 

De-solare-ord-13-Alice-A-Bailey

 

Den sande magis hemmelighed

De ni informationer er kun en meget overfladisk beskrivelse af de store sandheder om de skabende processer i solsystemet. I dem skjules den sande magis hemmelighed. Når de engang forstås, vil det enkelte menneske få evnen til at fremme sjælens hensigter. Sjælen har åndelig intuition, rene motiver, altruistiske hensigter, selvkontrol og mod. Sjælen er en bevidst medarbejder i evolutionen, og den har til en vis grad indsigt i de planer, som Planetlogos formulerer. Informationerne gives i kort form både for at beskytte de skjulte sandheder og for samtidig at åbenbare dem for mennesker, der er parat til at forstå dem.

Artikel-De-solare-ord-Alice-Bailey
Download-fil: DE SOLARE ORD - Alice A. Bailey


Artikel-De-solare-ord-Alice-Bailey
Læsefil med vendbare sider: DE SOLARE ORD