Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MESTRENE - Hvem er de? Hvem var de?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mestrene-Det-Hvide-Broderskab

MESTRENE - Hvem er de? Hvem var de? (47 af 53)


Mestrene eller er betegnelsen for mennesker, der har gennemgået evolutionen i menneskeriget og derfor ikke længere er bundet til reinkarnation.

MESTRENE - Hvem er de? Hvem var de? (47 af 53)

VENETIANEREN

 

Mestrene-68-Det-Store-Hvide-Broderskab

 

Mesteren Venetianeren er overhoved for alle eksisterende rodracers og underracers kulturelle systemer. Hver rodrace vil få sit overhoved for civilisationens aktiviteter, men den víse Venetianer vil altid være den øverste for dette arbejde i denne verdensperiode. Han er det kulturelle overhoved − en fuldkommengjort rishi, som for øjeblikket lever i et 5. rodrace legeme midt i et af sine højst udviklede folk.

Kilde: Theosophist, juli 1920 – Weller van Hook

 

Kultur- eller civilisationsdepartementet ledes af den mester, der kaldes den víse Venetianer.

Kilde: Theosophist, august 1921 – Weller van Hook

 

Mesteren Venetianeren er venetianer af fødsel.

Kilde: Messenger, juli 1921

 

Mesteren Hilarion modtog en bog fra en af sine egne lærere − den víse lærer, der nogle gange kaldes Venetianeren. Men selv Venetianeren er kun forfatter til en del af bogen. Den venetianske mester oversatte den fra sanskrit til græsk til brug for sine elever i Alexandria. Men Venetianeren oversatte ikke alene aforismerne − han tilføjede også nogle forklaringer. Den smukke beskrivelse karma stammer ligeledes fra den venetianske mesters hånd.

Kilde: Lys på Vejen, side 5-7

 

Venetianeren har i nogle århundreder boet i Italien, men han er ikke en gammel mand. Det var ham, som gennem sin discipel Christian Rosenkreuz, gav verden Rosenkreuzerne, som endnu er aktive. Gennem dem lærte verden – på den måde, som en egypter kunne gøre det – om ”den evige ungdoms vidundere”. I århundreder vil han fortsat være Venetianeren i det legeme, som han benytter for øjeblikket. Han er ifølge sit fysiske legemes fødsel flamlænder og ikke italiener. Han blev født i Flandern af forældre, han selv havde valgt, sammen med sin fosterbroder Vaivasvata Manu for 5. rodrace, for længe siden. Da hjemmet i Flandern blev opløst rejste han til Italien.

Mestrene-70-Det-Store-Hvide-BroderskabHistorien kaldte ham Paulo Veronese, fordi man troede, han var født i Verona, og under det navn blev han en berømt maler. I et af sine værker har han lavet et vidunderligt portræt af sig selv i sit fysiske legeme, og han har malet to meget smukke portrætter af Kristus. Det ene som han så ud, da han levede i det legeme, som Jesus af Nazareth havde forberedt. Og det andet, der viser ham i det legeme, han endnu benytter i Egypten, hans gamle land.

Kilde: Theosophist, december 1921 – Weller van Hook

 

En skole for mestre ledes af chohanen, mesteren Venetianeren. Det var ham, der var i inkarnation som lærer og leder, ofte som konge i tusinder af år i Atlantis, og som til sidst førte en omfattende udvandring tilbage til Egypten, hvor han herskede subjektivt og nogle gange fysisk, da Egypten befandt sig på sit højdepunkt. Ja, han var nogle gange både konge og øverste hierofant for dette mægtige land.

Kilde: Theosophist, januar 1923 – Weller van Hook

 

Mestrene-69-Det-Store-Hvide-Broderskab

Artikel-Mestrene-Det-Hvide-Broderskab
Download-fil: MESTRENE fra A-Z


Artikel-Mestrene-Det-Hvide-Broderskab
Læsefil med vendbare sider: MESTRENE fra A-Z