Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MESTRENE - Hvem er de? Hvem var de?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mestrene-Det-Hvide-Broderskab

MESTRENE - Hvem er de? Hvem var de? (48 af 53)


Mestrene eller er betegnelsen for mennesker, der har gennemgået evolutionen i menneskeriget og derfor ikke længere er bundet til reinkarnation.

MESTRENE - Hvem er de? Hvem var de? (48 af 53)

VERDENS HERRE

 

Verdens Herre, Sanat Kumara, ankom med sine tre elever, Sanaka, Sananda og Sanatana Kumara fra Venus til den 4. klode i 4. runde (Jorden) i midten af 3. (lemuriske) rodrace for at grundlægge visdomshierarkiet på Jorden og overtage ledelsen af planeten. De omtales som ”den uddøende kundskabs hoved, hjerte, sjæl og sæd”. De er ”Flammens herrer”, som kom fra Venus’ 5. (mentale) runde. Sammen med dem kom hjælperne − 30 højt udviklede væsener af forskellige grader. Der nævnes 7 kumaraer. De 3 andre er Jata, Vadhu og Panchashikha Kumara.

Kilde: Messenger, juli 1921

 

En del af de 105 Venus-herrer har nu forladt Jorden, men i stedet er nogle væsener, der tilhører Jordens evolution, blevet optaget i deres kreds − Den Hvide Loge − som nu består af ca. 250 medlemmer. Sanat Kumara og hans tre nærmeste medhjælpere har den højeste ledelse af Jorden, og dette ansvar ligger i Kumaraernes og Den Hvide Loges hænder. Den Hvide Loges organisationsform er idealformen for menneskelig ledelse – ledelsesdepartementet. Sanat Kumara er verdens virkelige konge. Hele verden er indesluttet i hans bevidsthed. Et trin under ham i rang og fuldkommenhed står hans tre nærmeste medhjælpere, de tre P(r)atieka Buddhaer. De tilhører alle ledelsesdepartementet. Den Hvide Loges ledelsesdepartement er planetens virkelige regering – i alle tilfælde bliver Sanat Kumaras plan for udviklingen altid gennemført.

Kilde: Teosofisk Tidsskrift, februar 1925 – G.S. Arundale

Artikel-Mestrene-Det-Hvide-Broderskab
Download-fil: MESTRENE fra A-Z


Artikel-Mestrene-Det-Hvide-Broderskab
Læsefil med vendbare sider: MESTRENE fra A-Z