Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DET FANTASTISKE MENNESKE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Det-fantastiske-menneske-Åndsvidenskab

DET FANTASTISKE MENNESKE (6 af 13)


Menneskets videre udvikling fører til ufattelige højder, som er ethvert menneskes fødselsret. Der er ingen grænser for det fantastiske menneskes muligheder!

DET FANTASTISKE MENNESKE (6 af 13)

De permanente atomers

opbygning og funktion

 

2. De permanente atomers opbygning og funktion er vigtige at forstå. Det fysisk permanente atom anbringes under svangerskabet tæt på det æteriske højre hjertekammer, og dette atom er det sidste, der forlader det fysisk-æteriske legeme ved døden. Når det forlader kroppen, trækkes livstråden ud af det æteriske hjerte. Livstråden − den æteriske ”sølvsnor” − kaldes også sutratmaen, og den rækker hele vejen fra rodcentret i det æteriske legeme og til sjælslegemet. Igennem livet sender det permanente atom sine elektriske impulser til sinus-node-punktet, der som sjælens pacemaker får hjertet til at slå og dermed pumpes blodet − ”livets væske” – rundt i kroppen, og dermed fordeles det endokrine kirtelsystems hormonale sekreter. Det er årsagen til, at det fysisk permanente atom også kaldes livsatomet.

Gennem blodet, hormonerne og det fysisk-æteriske permanente atom, styrer og regulerer sjælen det karmiske mønster i hele inkarnationen, så det løbende er i overensstemmelse med den ændrede personlighed − forudsat at mennesket gør det nødvendige arbejde med sig selv.

Det astrale permanente atom anbringes i nærheden af den æteriske del af solar plexus-centret og den mentale enhed i nærheden af den æteriske del af pinealkirtlen i hovedcentret.

 

Det-fantastiske-menneske-09-Åndsvidenskab

Artikel-Det-fantastiske-menneske-Åndsvidenskab
Download-fil: DET FANTASTISKE MENNESKE - Hardy Bennis


Artikel-Det-fantastiske-menneske-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: DET FANTASTISKE MENNESKE