Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DET FANTASTISKE MENNESKE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Det-fantastiske-menneske-Åndsvidenskab

DET FANTASTISKE MENNESKE (11 af 13)


Menneskets videre udvikling fører til ufattelige højder, som er ethvert menneskes fødselsret. Der er ingen grænser for det fantastiske menneskes muligheder!

DET FANTASTISKE MENNESKE (11 af 13)

Livsbølger

 

Det-fantastiske-menneske-21-Åndsvidenskab

 

Det er nu muligt at opsummere, at de permanente atomer og dens tre ”lavere” spirillaer har lagret evolutionens uendelig mange informationer. Dermed opfyldes det ønske mennesket fik ved evolutionens start, da det forlod det monadiske plan, nemlig at lære alle skabelsens mange dimensioner og energityper at kende, sådan at mennesket selv engang kan blive en skaber, der er lig ”Faderen i Himlen”, på menneskets evige pilgrimsrejse − for den slutter aldrig.

Ved overførslen af de tre ”lavere” permanente atomer til de tre ”højere”, er mennesket udrustet til at udvikle sig til højere bevidsthedsniveauer, og det sker efter 4. indvielse. Det er på denne baggrund, at man med god grund kan kalde hvert eneste menneske for en fantastisk og unik skabning med et potentiale til at nå uendelige bevidsthedsmæssige højder. På disse ufattelige højder rækker ordet bevidsthed ikke længere, for ordet væren vil være mere dækkende.

 

Det-fantastiske-menneske-22-Åndsvidenskab

 

En livsbølge tilbringer en tidsperiode på hver af de syv planeter i en kæde i en epoke, der kaldes "en runde". Efter at have afsluttet tidsperioden på den syvende planet i den første runde, vender livsbølgen tilbage til den første planet. Her gentages processen, og en ny runde indledes. Denne proces gentages i alt i syv runder. De syv runder kaldes en Manvantara – en manifestationsperiode.

 

Det-fantastiske-menneske-23-Åndsvidenskab

En Manvantara består af syv cyklusser gennem syv planeter
– eller 49 ”ophold”.

 

Livsbølgen rejser gennem hver af de syv planeter i Jordens kæde, og udvikler sig gennem elementalriget, mineralriget, planteriget, dyreriget og menneskeriget, og ”... under den første, den anden og den tredje runde … var mennesket henholdsvis en sten, en plante og et dyr …”[1]. Denne proces gentager sig i syv runder i alt – det vil sige 49 ”verdensperioder”, og de 49 verdensperioder kaldes en Manvantara.

 

Det-fantastiske-menneske-24-Åndsvidenskab

Verdensperioder i en Manvantara.

 

Jorden er i denne periode den fjerde planet i fjerde runde af denne Manvantara. Det er præcis halvvejs gennem Manvantaraen, og halvvejs gennem den fjerde runde af denne Manvantara.

 

Det-fantastiske-menneske-25-Åndsvidenskab

Jorden er i denne periode den fjerde planet i fjerde runde.

 

Det er det lavest mulige niveau for fysisk manifestation i Universet. Den nuværende Manvantara vil iflg. Den Hemmelige Lære vare 4.300 millioner år.[2] Vær opmærksom på at ordet ”kæde” nogle gange bruges til at henvise til den samme periode på 4.300 millioner år.

 

Det-fantastiske-menneske-27-Åndsvidenskab

 

 

__________________________________

[1] H.P. Blavatsky: The Secret Doctrine, Vol. I, p. 185

[2] H.P. Blavatsky: The Secret Doctrine, Vol. II p. 70

__________________________________

Artikel-Det-fantastiske-menneske-Åndsvidenskab
Download-fil: DET FANTASTISKE MENNESKE - Hardy Bennis


Artikel-Det-fantastiske-menneske-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: DET FANTASTISKE MENNESKE