Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DET FANTASTISKE MENNESKE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Det-fantastiske-menneske-Åndsvidenskab

DET FANTASTISKE MENNESKE (2 af 13)


Menneskets videre udvikling fører til ufattelige højder, som er ethvert menneskes fødselsret. Der er ingen grænser for det fantastiske menneskes muligheder!

DET FANTASTISKE MENNESKE (2 af 13)

Ydre og indre hjerner

 

Det-fantastiske-menneske-04-Åndsvidenskab 

 Planche - Hjernen og dens fire genparter

Planchen kan forstørres ved at klikke på linket herover.

 

Det er derfor relevant at se på nogle tilsyneladende helt enkle dagligdags hændelser, som sker helt automatisk, men hvor det tilsyneladende enkle skjuler et uhyre komplekst handlingsforløb. Når mennesket ser et objekt − f.eks. et andet menneske − sker der ufatteligt mange processer. Øjnene opfanger et billede, der sendes videre til hjernen i stereo. Her sker den første vurdering. Er det et menneske, som er uden interesse, er der intet specielt, der fanger opmærksomheden, og processen stopper. Men måske fanger noget specielt opmærksomheden. Det kan f.eks. være et smukt menneske – en mand eller en kvinde med særpræget tøj eller i usædvanlige farver − eller måske er det en iøjnefaldende måde at bevæge sig på etc. Eller måske fanges interessen af skønhedsmæssige eller seksuelle signaler, der registreres bevidst eller ubevidst. Når de fanger blikket − eller rettere vibrationerne − så sætter det gang i en hel kædereaktion. I et splitsekund går synsimpulsen gennem hjernen og videre til den næste ”hjerne” − den æteriske − som er den hjerne, der sorterer impulser, afhængig af om de er ladet med følelser eller tanker, eller om de er en blanding af begge. Her er mulighederne mange − sympatiske eller usympatiske – for er det et menneske, man kender, eller er det et menneske, der minder om et menneske, man har kendt? Ønsker man at skabe kontakt − og hvordan? Disse og mange andre blandede tanker og følelser gennemstrømmer i ét nu mennesket.

Det er kun et enkelt eksempel ud af utallige input, som alle mennesker konfronteres med i dagens løb − altsammen uden at der er ret meget styr på det. Det sker bare!

Artikel-Det-fantastiske-menneske-Åndsvidenskab
Download-fil: DET FANTASTISKE MENNESKE - Hardy Bennis


Artikel-Det-fantastiske-menneske-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: DET FANTASTISKE MENNESKE