Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TVILLINGERNES TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tvillingernes-tegn-Jim-Bourne

TVILLINGERNES TEGN (4 af 10)


Den Store Invokation giver udtryk for menneskehedens behov i dag - behovet for lys, kærlighed og forståelse af den guddommelige vilje og hensigt.

TVILLINGERNES TEGN (4 af 10)

Frelsende kræfter

 

Tvillingernes-tegn-05-Jim-Bourne

 

Men denne katastrofe blev afværget. Hvordan og hvorfor vides ikke bortset fra en udtalelse om, at "herrerne for frigørelse gennemførte bestemte tiltag". Det blev bl.a. muligt pga. menneskehedens påkaldende kræfter, der blev brugt bevidst kombineret med viljen-til-det-gode − og ubevidst af alle mennesker med god vilje. De påkaldende kræfter blev tydeliggjort i anden udgave af invokationen. Den første linjes ord i krigstidens invokation begynder på denne måde: "Må herrerne for frigørelse træde frem …" . Der var en anden linje i samme invokation, hvor betydningen blev meget tydeligere i de efterfølgende år. Den lød: "Timen for de frelsende kræfters tjeneste er nu inde". Ordene "frelsende kræfter" var en henvisning til atomenergiens frigørelse.

Djwhal Khul siger, at i relation til disse fremskridt bør man nævne de forskere, der inden for naturvidenskaben kæmper for ægte viden og rigtige menneskelige relationer. Evnen til at forske, opdage og forstå blev "afbøjet og ført væk" fra de menneskers tankesind, der ønskede at tilintetgøre menneskeriget, og det resulterede i, at de blev mentalt lammet. De mennesker, der ønskede at stimulere de rigtige værdier og at frelse menneskeheden, blev i tilsvarende grad inspireret til at skabe positive resultater. Den tibetanske mesters sidste ord om dette emne er værd at lægge mærke til. Han siger:

 

"Med disse få ord har jeg omtalt

en meget stor verdensbegivenhed …".

Artikel-Tvillingernes-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: TVILLINGERNES TEGN - Jim Bourne


Artikel-Tvillingernes-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: TVILLINGERNES TEGN