Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TVILLINGERNES TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tvillingernes-tegn-Jim-Bourne

TVILLINGERNES TEGN (9 af 10)


Den Store Invokation giver udtryk for menneskehedens behov i dag - behovet for lys, kærlighed og forståelse af den guddommelige vilje og hensigt.

TVILLINGERNES TEGN (9 af 10)

Det subjektive arbejde

 

Tvillingernes-tegn-11-Jim-Bourne

 

Hvordan skal holdningen til disse mærkedage være? Den tibetanske mester siger:

 

"… Jeg vil bede alle, der ønsker at medvirke i disse ceremonier om (uanset hvor I befinder jer) at forsøge at deltage subjektivt i ceremonierne. Jeg vil bede jer om at tænke kreativt og at handle, som om I er accepterede disciple eller i det mindste, som om I befinder jer i periferien af en ashram. Jeg beder jer om at deltage i disse … ceremonier og at bruge forestillingsevnen fuldt ud … Jeg overbringer jer Hierarkiets invitation til at deltage i deres ældgamle arbejde, og ikke − som tidligere − kun spille rollen som interesserede tilskuere … Engageret deltagelse kan føre til en pludselig overbevisning om, at det, jeg har fortalt jer, er rigtigt. Derefter vil tro og sund fornuft ikke længere være nødvendige begreber, for I vil vide".

 

Hvad er målsætningen i denne tid? Her er et sidste citat:

 

"På menneskehedens vegne opfordrer jeg alle til at deltage i det store og nødvendige tjenestearbejde med at udbrede Den Store Invokation, så lyset kan strømme ind på menneskehedens beslutninger. Det er nødvendigt, at de, der skal vejlede racernes, nationernes og verdensgrupppernes skæbne, er indre oplyste og har en intuitiv forståelse. På deres skuldre hviler det ansvar at skulle handle klogt, baseret på forståelse af verdenssituationen, på interessen for internationalt samarbejde og på at skabe rigtige menneskelige relationer. Jeg opfordrer alle til at støtte disse åndelige kræfter. Som enkeltpersoner skal I arbejde med et åbent og modtageligt sind, uden fordomme og national snæversynethed. Tænk i begreber som én verden og én menneskehed. Ved at tænke rigtigt og stort og ved at stille basale krav, kan I, der ønsker at tjene Kristus, medvirke til at skabe et godt grundlag for de mennesker, der lovgiver overalt på Jorden, for det kan give store resultater og frigøre de frelsende kræfter på en ny og kraftigt virkende måde".

 

 

Tvillingernes-tegn-12-Jim-Bourne

Artikel-Tvillingernes-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: TVILLINGERNES TEGN - Jim Bourne


Artikel-Tvillingernes-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: TVILLINGERNES TEGN