Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TVILLINGERNES TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tvillingernes-tegn-Jim-Bourne

TVILLINGERNES TEGN (7 af 10)


Den Store Invokation giver udtryk for menneskehedens behov i dag - behovet for lys, kærlighed og forståelse af den guddommelige vilje og hensigt.

TVILLINGERNES TEGN (7 af 10)

Den Store Invokation

 

Tvillingernes-tegn-08-Jim-Bourne

 

Hvis menneskehedens invokation under krigsårene var tilstrækkelig til at påkalde "herrerne for frigørelse", hvad er menneskeheden så ikke i stand til at gennemføre under nutidens fredelige tilstande? Ved afslutningen af krigen offentliggjorde Djwhal Khul den tredje og sidste udgave af Den Store Invokation. Det var i april 1945. Den skulle erstatte de to tidligere udgaver, som nu havde fuldført deres formål. Den tredje udgave er Den Store Invokation, som man kender den nutiden. Den Store Invokation blev tidligere kun anvendt af Kristus og Hierarkiet, men nu blev den givet til verden. Den forener Faderen, Kristus og menneskeheden i én kraftfuld relation. Den viser grundstrukturen i planen for kærlighed og lys. Den giver udtryk for menneskehedens grundlæggende behov − behovet for lys og kærlighed, for forståelse af den guddommelige vilje og for afslutning af det ondes indflydelse. Den Store Invokation er en verdensinvokation. Den er universel. Den har ikke en personlig appel eller en materialistisk bøn. Den giver udtryk for menneskehedens behov og har relation til alle vanskeligheder, tvivl og spørgsmål − helt ind til sjælen og hjertet hos Den Ene − "for i Ham lever vi, ånder vi og er vi".[1]

Den tibetanske mester gav klart udtryk for vigtigheden af den endelige udgave af Den Store Invokation. Han sagde:

 

"Forbered menneskeheden til Kristi genkomst. Det er jeres største og vigtigste pligt. Den vigtigste del af denne opgave er at lære menneskeheden − i stor målestok − at bruge Den Store Invokation, så den bliver en verdensinvokation, som fokuserer på menneskehedens påkaldende behov".

 

 

Tvillingernes-tegn-09-Jim-Bourne

Poster - Den Store Invokation

Posteren kan forstørres ved at klikke på linket herover.

 

Desuden sagde han:

 

"Jeg beder jer derfor om i løbet af de kommende år at forberede information om, hvordan den skal bruges, og at udsende den og gøre det til jeres primære opgave. Jeg vil bede jer opfordre alle mennesker overalt i verden, som I er i stand til at nå, til at intonere Den Store Invokation på den samme dag".

 

På den måde blev verdensinvokationsdagen etableret i juni 1952, og den fejres hvert år i forbindelse med Kristus-ceremonien på fuldmånedagen i Tvillingernes tegn.

 

 

_________________________________

[1] Apostlenes Gerninger, kap. 17, 28

_________________________________

Artikel-Tvillingernes-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: TVILLINGERNES TEGN - Jim Bourne


Artikel-Tvillingernes-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: TVILLINGERNES TEGN