Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TVILLINGERNES TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tvillingernes-tegn-Jim-Bourne

TVILLINGERNES TEGN (6 af 10)


Den Store Invokation giver udtryk for menneskehedens behov i dag - behovet for lys, kærlighed og forståelse af den guddommelige vilje og hensigt.

TVILLINGERNES TEGN (6 af 10)

Atomenergi

 

Problemerne vedrørende atomenergiens frigørelse kræver uddybende kommentarer. Der findes mange typer af atomer, der danner "verdens substans". Hvert atom frigør sin egen energitype. Dette er en af hemmelighederne, som Den Nye Tidsalder vil åbenbare. Denne energi blev som det første brugt til fysisk ødelæggelse. Men det rigtige formål er at bruge den til at skabe bedre forhold for menneskeheden. Det er vigtigt at huske. Indtil nu har man hovedsagelig fokuseret på atomfission (spaltning af atomer), og det har farlige bivirkninger i form af atomaffald, radioaktivt nedfald osv. Der er også blevet eksperimenteret med atomfusion, og det ser ud til at være mere lovende. Men der er stadig mange vanskeligheder, der skal overvindes.

 

Tvillingernes-tegn-07-Jim-Bourne

 

Djwhal Khul gav en spændende vision om en metode til frigørelse af atomenergi, som vil revolutionere menneskehedens levemåde. Når man tænker på de problemer, forskerne står overfor, kan man spekulere på, om arbejdet går i den rigtige retning, eller om det er nødvendigt at udvikle nye teknikker, der er baseret på åndelige principper og esoterisk indsigt. Den tibetanske mester sagde om fremtidens gyldne tidsalder:

 

"… frigørelse af atomenergi … vil fuldstændigt forandre den økonomiske og politiske situation i verden. Den mekaniske civilisation vil blive forenklet og en ny tidsalder vil begynde, hvor mennesket slipper for pengemareridtet. Menneskeheden vil overalt opfatte sin funktion som et naturrige, der danner bro mellem de tre lavere naturriger og det femte og åndelige naturrige. Der vil komme en tid og en fri sjælskultur, der vil erstatte de eksisterende undervisningsmetoder … Når den kommer rigtigt til udtryk, vil den skabe skønhed, varme, farve, og den vil bekæmpe de nuværende former for sygdom … den medføre, at slaveri ophører, ligesom det at arbejde og kæmpe for det nødvendige til livets ophold vil ophøre …".[1]

 

Den tibetanske mester kom med denne profeti i august 1945. Han kom også med nogle advarende ord. Han sagde:

 

"Men, mine brødre, nogle mennesker vil kæmpe for at forhindre denne udvikling. De reaktionære grupper i enhver nation vil hverken erkende behovet for eller ønsket om denne nye verdensorden, der gør det muligt at frigøre den kosmiske energi selv i denne begyndende lille målestok. (De) vil mobilisere deres ressourcer og kæmpe til døden for at forhindre, at deres indkomstkilder afskaffes. De vil ikke tillade, hvis de på nogen måde kan forhindre det, at styringen af denne umådelige kraft overføres til massernes kontrol, som med rette er deres …".

 

Han tilføjede, at:

 

"… de reaktionære gruppers dage er talte, forudsat at menneskeheden lader sine beslutninger i de næste 50 år (dvs. indtil 1995) styre af tanken om det bedst mulige for flest muligt".

 

 

 

_________________________________

[1] Uddybes i Alice A. Bailey: Hierarkiets Fremtræden, s. 492-495

_________________________________

Artikel-Tvillingernes-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: TVILLINGERNES TEGN - Jim Bourne


Artikel-Tvillingernes-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: TVILLINGERNES TEGN