Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TVILLINGERNES TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tvillingernes-tegn-Jim-Bourne

TVILLINGERNES TEGN (5 af 10)


Den Store Invokation giver udtryk for menneskehedens behov i dag - behovet for lys, kærlighed og forståelse af den guddommelige vilje og hensigt.

TVILLINGERNES TEGN (5 af 10)

Alice A. Bailey og

Helena Roerich

 

I 1930'erne, da Alice A. Bailey begyndte at arbejde som den tibetanske mesters nære medarbejder og at udgive 2. stråle undervisning til menneskeheden, blev 1. stråle undervisningen sideløbende udgivet af Helena Roerich. Hendes bøger er kendt af mange esoterikere. Det er interessant at læse det, som disse helt uafhængige kilder har at sige om de mørke kræfters mål. Det er naturligvis ufornuftigt at overfokusere på et sådant emne, men det er lige så uklogt at ignorere eller undgå det. Det, der her skal fremhæves, stammer fra en kort sammenskrivning fra bogen Letters of Helena Roerich, II og andre steder:

 

Tvillingernes-tegn-06-Jim-Bourne

 

"Hvis denne planets evolution følger sit naturlige udviklingsforløb, så vil menneskeheden og planeten − ved tiden for 7. rodrace − med absolut sikkerhed have nået et meget højt niveau af fuldkommenhed. Hvis der ikke opstår en eller anden planetarisk katastrofe, så vil intet kunne forhindre, at det bliver virkelighed. Det ved de mørke kræfter. De ved, at rensende energier vil være ulidelige for dem, og de forsøger derfor at skabe en eksplosion. Fyrsten (dvs. de mørke kræfter) retter al styrke mod denne eksplosion, for de ved, at i den rensede atmosfære, der er gennemtrængt af de nye flammende stråler eller energier, vil Jordens sfære blive ulidelig for dem og gøre deres tilstedeværelse umulig. Derfor kæmper de for at skabe en eksplosion, så de kan flyde væk på vraget".

 

De to kilder, der er uafhængige af hinanden, advarer begge om de subjektive kræfter, der kan forhale eller helt bremse evolutionsprocessen på Jorden med alle de metoder, de mørke kræfter har til rådighed. De mørke kræfter kæmper for deres egen eksistens. Desperationen forener dem og får dem til stædigt og indædt at forsøge at nå deres mål. Flertallet af menneskeheden er enten ikke klar over situationen, eller − hvis de fik det at vide − så ville de opfatte det som en myte eller et fantasifuldt eventyr. (Det siges, at modstandskræfternes styrke ligger i evnen til at overbevise mennesker om, at de ikke eksisterer). Men det, de fleste mennesker er begyndt at forstå − herunder toneangivende regeringsmedlemmer − er det store behov for rigtige menneskelige relationer, behovet for international afspænding og behovet for at føre den naturvidenskabelige forskning af atomenergi væk fra den destruktive tankegang og over til en fredelig anvendelse af atomenergi.

Artikel-Tvillingernes-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: TVILLINGERNES TEGN - Jim Bourne


Artikel-Tvillingernes-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: TVILLINGERNES TEGN