Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SJÆLEN OG DENS EVNER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Sjælen-og-dens-evner-Kenneth-Sørensen

SJÆLEN OG DENS EVNER (4 af 10)


Sjælens primære kendetegn er bevidsthed, og på sjælsplanet medfører den højere bevidsthed en række specifikke evner og egenskaber.

SJÆLEN OG DENS EVNER (4 af 10)

Sjælen er lys

 

Sjælen-og-dens-evner-05-Kenneth-Sørensen

 

Hvad er sjælen og dens indre natur? Der er ingen grund til at fortvivle, hvis man ikke forstår alle aspekter, for det er der få, der gør. Sjælen er et abstrakt emne, og beskrivelserne er svært tilgængeligt stof. Hvis man ikke forstår forklaringen, kan man forsøge blot at lade ordene berøre tankesindet. På et senere tidspunkt får man sandsynligvis flere informationer, og pludselig giver forklaringerne mening.

Når man påstår, at sjælen er lys, så giver det anledning til en abstrakt diskussion, som umuliggør konklusioner, før mennesket er fuldkomment sjælsbevidst og kan iagttage de tre verdener med sjælens bevidsthed. Men på trods af begrænsningerne bør man alligevel af hensyn til forståelsen, forsøge at nærme sig en forklaring, selv om den er ufuldkommen.

De første spørgsmål, der melder sig er: Hvad er lys og hvad er bevidsthed? Har man svaret på de to spørgsmål, kender man i teorien sjælens natur. Åndsvidenskaben fortæller, at lys eksisterer på alle planer. Naturvidenskaben er via kvantefysikken nået frem til den erkendelse, at det fysiske plan er lys. På et senere tidspunkt vil man også erkende, at det samme gælder på alle de indre planer, for ingen steder findes der et atom eller en mindste enhed, som ikke i sin kerne indeholder et potentielt lys. Hele eksistensen er gennemstrømmet af lys, som er et aspekt af det, man kalder verdenssjælen, dvs. summen af alle sjæle i verden. Bibelen bekræfter påstanden med ordene: Gud sagde: ”Der skal være lys”! Og der blev lys.[1]

 

 

 

_________________________________

[1] Første Mosebog, 1,3

_________________________________

Artikel-Sjælen-og-dens-evner- Kenneth-Sørensen
Download-fil: SJÆLEN OG DENS EVNER - Kenneth Sørensen


Artikel-Sjælen-og-dens-evner- Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: SJÆLEN OG DENS EVNER