Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DET ÅNDELIGE HIERARKI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Det-åndelige-hierarki

DET ÅNDELIGE HIERARKI (1 af 11)


Hvad er det åndelige hierarki? Hvad foretager det sig? Esoterikere ved i dag mere om planetens åndelige hierarki, end menneskeheden nogen sinde før har vidst. Det er et stort ansvar.

DET ÅNDELIGE HIERARKI (1 af 11)

DET ÅNDELIGE HIERARKI

Af Foster Bailey
Fra Running God's Plan

(Oversættelse og redigering Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

  

Det-åndelige-hierarki-Forside 

Du kan frit downloade "DET ÅNDELIGE HIERARKI" af Foster Bailey. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!
Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak! 

 

 

DET ÅNDELIGE HIERARKI

 

Det-åndelige-hierarki-01-Foster-Bailey

 

Det-åndelige-hierarki-02-Foster-BaileyDen guddommelige plan

Der er en hensigt og en plan for planeten og menneskeheden. I åndsvidenskaben kaldes planen for ”den guddommelige plan”. Inden for bestemte grænser kontrollerer og udfører menneskeheden planen i praksis, med det er det åndelige hierarki, der leder processen. Men hvad er det åndelige hierarki? Hvad gør det? I nutiden ved esoterikere mere om planetens åndelige hierarki, end menneskeheden nogen sinde tidligere har vidst, og det medfører et stort ansvar. Men menneskeheden er blevet inspireret til at gøre Hierarkiet mere almindeligt kendt ved at beskrive Hierarkiet og mestrene med rationelle og logiske begreber.

Det følgende skrives i erkendelse af, at omtalen kan være gavnlig, og informationerne er i store træk baseret på den tibetanske mester Djwhal Khuls arbejder. Det er sandsynligvis ikke nødvendigt at gentage den kendsgerning, at informationerne ikke skal betragtes som autoritative. De er i sagens natur ufuldkomne, men det billede, der skitseres, er nok det bedste, der kan gives på nuværende tidspunkt. I nærmeste fremtid vil menneskeheden få langt mere at vide, efterhånden som Hierarkiets fysiske tilsynekomst bliver en realitet. Jo større forståelse offentligheden i mellemtiden får om realiteterne, jo bedre er det for menneskeheden, og modstanden mod Hierarkiet og dets arbejde vil blive mindre. 

Artikel-Det-åndelige-hierarki
Download-fil: DET ÅNDELIGE HIERARKI - Foster Bailey


Artikel-Det-åndelige-hierarki
Læsefil med vendbare sider: DET ÅNDELIGE HIERARKI