Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KRISTI GENKOMST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Kristi-genkomst-Kenneth-Sørensen

KRISTI GENKOMST (1 af 21)


Er det virkelig muligt, at Kristus vender fysisk tilbage? Åndsvidenskaben og de store religioner oplyser, at det vil ske. Læs artiklen inden tanken afvises.

KRISTI GENKOMST (1 af 21)

KRISTI GENKOMST

 

Af Kenneth Sørensen
Fra Fuldmånemeditation – på tærsklen til en ny verdensreligion

  

Kristi-genkomst-Kenneth-Sørensen

Du kan frit downloade artiklen "KRISTI GENKOMST" af Kenneth Sørensen. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

KRISTI GENKOMST

 

Kristi-genkomst-01-Kenneth-Sørensen 

 

Et af de vigtigste formål med at deltage i fuldmnemeditationer er at forberede Kristi genkomst. Før Kristus vil nogle af Hierarkiets ashramer manifestere sig som led i etableringen af en ny verdensreligion. Udsagnet om, at Kristus vender tilbage til det offentlige liv, sådan som han selv sagde det, er et postulat, som i nutiden let vækker både latter og stor skepsis. Mange ved ikke, hvad de skal bruge informationen til, for det er vanskeligt at forestille sig, hvad Kristus vil være i stand til at foretage sig i nutiden.

Kristi-genkomst-02-Kenneth-SørensenÅndsvidenskaben oplyser, at Kristi genkomst og Hierarkiets fremtræden er et af de største projekter på Jorden siden individualiseringen[1] for ca. 18½ millioner år siden, hvor det 4. naturrige – menneskeriget − blev etableret, og de første mennesker så dagens lys. Og nu skal endnu et rige manifesteres på Jorden − det 5. naturrige eller det såkaldt overmenneskelige rige. Det medfører fysisk tilstedeværelse af menneskehedens mest fremskredne skikkelser, og det er frugten af den lange evolutionsproces, som nu er på vej til at manifestere sig på det fysiske plan.

Hvorfor er der så ikke flere foredrag, konferencer og informationspjecer, der behandler temaet? Det er der mange årsager til, men de fleste mennesker er uden tvivl bange for ikke at blive taget alvorligt, fordi forestillingerne om Kristi genkomst bærer præg af et fantasifuldt eventyr, som nutidens mennesker ikke længere tager alvorligt.

 

 

_________________________________

[1] Individualisering vil sige, at mennesket er udgået fra en selvstændig sjæl eller individualitet i modsætning til dyr, som er udgået fra en gruppesjæl.

_________________________________

Artikel-Kristi-genkomst-Kenneth-Sørensen
Download-fil: KRISTI GENKOMST - Kenneth Sørensen


Artikel-Kristi-genkomst-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: KRISTI GENKOMST