Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VERDENSLÆREREN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Verdenslæreren-Åndsvidenskab-og-esoterisk-visdom

VERDENSLÆREREN (1 af 4)


Hierarkiet har planlagt, at der i hver verdensperiode successivt skal være syv verdenslærere – én for hver rodrace. Verdenslærerne varetager Bodhisattvaens embede.

VERDENSLÆREREN (1 af 4)

VERDENSLÆREREN

 

Af C.W.Leadbeater
Fra The Hidden Side of Things

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)


 Verdenslæreren-Åndsvidenskab-og-esoterisk-visdom

Du kan frit downloade "VERDENSLÆREREN" af C.W. Leadbeater. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

VERDENSLÆREREN

 

 Verdenslæreren-01-Åndsvidenskab-og-esoterisk-indsigt

 

Bodhisattvaen

For de, der studerer åndsvidenskab, er det en indiskutabel kendsgerning, at ansvaret for planetens evolution varetages af mesterhierarkiet, der arbejder under én ophøjet leder. De ved, at ét af denne indre verdensstyrelses departementer er dedikeret til udvikling og ledelse af religionens område. I Østen kaldes lederen af dette departement for Bodhisattvaen og i Vesten er han kendt som Kristus, selvom det i virkeligheden kun er navnet på én af hans inkarnationer.

Hierarkiet har planlagt, at der i løbet af hver verdensperiode successivt skal være syv verdenslærere – én for hver rodrace. Disse verdenslærere har ansvaret for Bodhisattvaens embede efter tur, og under en embedsperiode har verdenslæreren ansvaret for al religiøs tænkning på planeten – altså ikke alene for sin egen rodraces – og han kan inkarnere adskillige gange.

For at illustrere, hvad der menes, kan man som eksempel tage den tidligere indehaver af dette embede. Han er kendt under navnet Herren Gautama. Han var den atlantiske eller fjerde rodraces Bodhisattva, og han inkarnerede mange gange under forskellige navne i denne rodrace i en periode, der strakte sig over flere hundrede tusinde år. Men selvom hans særlige arbejdsområde var den fjerde rodrace, havde han ansvaret for alle religioner overalt i verden, og dermed også for religionerne i den femte rodrace.

Artikel-Verdenslæreren-Boddhisatvaen-Leadbeater
Download-fil: VERDENSLÆREREN - C.W. Leadbeater


Artikel-Verdenslæreren-Boddhisatvaen-Leadbeater
Læsefil med vendbare sider: VERDENSLÆREREN