Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MESTER RAKOCZY
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mester-Rakoczy-Geoffrey-Hodson

MESTER RAKOCZY (1 af 5)


Som Francis Bacon og som Saint Germain forberedte Rakoczy sig til at lede 7. stråle. Han arbejder nært sammen med Manuen om raceudvikling og Bodhisattvaen vedr. åndelig udvikling.

MESTER RAKOCZY (1 af 5)

MESTER RAKOCZY

 

Af Geoffrey Hodson
Fra Illuminations of the Mystery Tradition[1]
(Modtaget fra mester Polidorus Isurenus)

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

  

Mester-Rakoczy-Geoffrey-Hodson

Du kan frit downloade artiklen "MESTER RAKOCZY" af Geoffrey Hodson. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

MESTER RAKOCZY

 

Mester-Rakoczy-01-Geoffrey-Hodson 

 Francis Bacon (tv.) og Saint Germain (th.)

 

Arhat

Både når den indviede lever og fungerer som arhat[1] og i inkarnationerne frem mod arhat-stadiet, skal der tages stilling til, hvilken af de syv udviklingsveje, den indviede vil følge. Arhaten arbejder stort set kun med forberedelserne til den del af udviklingsvejen, især når der gives afkald på nirvana,[2] og når arhaten vælger at fortsætte arbejdet mere eller mindre personligt og måske endda i et fysisk legeme.

I inkarnationen som Francis Bacon og i højere grad som greven af Saint Germain forberedte mester Rakoczy sig til at lede den ceremonielle stråle.[3] Han besluttede sig til at bruge de ceremonielle ordener som et af sine mange redskaber.

Assimilation

Efter aftale med de centrale medlemmer af Det Store Hvide Broderskab[4] havde han allerede i den aktuelle personlighed gentaget sin indvielsesproces i de mindre og større mysteriers grader. I processen assimilerede han de kræfter, ekstraplanetariske relationer og devaforbindelser, den viden og de indvielsesprocedurer, som er forbundet med samtlige grader op til 5. indvielse[5], som han også efter aftale fik betroet. Det hele medbragte han − næsten ligesom Noah eller manuen − i de efterfølgende århundreder.

Som Greven af Saint Germain begyndte han at bruge kræfterne, og han tilførte dem gradvis til frimureriet − eksoterisk og esoterisk – og det esoteriske aspekt gjaldt kun hans disciple. Længe før det skete, havde han på samme måde i al hemmelighed grundlagt og igangsat organisationen Rosenkorsordenen. Den fungerer stadig i begrænset omfang. I frimureriet fandt mesteren et redskab, som gjorde det muligt at nå offentligheden, og desuden gav CO-frimureriet[6] adgang til mysterierne.

 

 

 

_________________________________

[1] Arhat betyder ”den værdige” – ”den, der har gjort sig fortjent”. En Arhat har taget 4. indvielse, som svarer til korsfæstelsen eller opofrelsen.

[2] Nirvana er den tilstand, man opnår, når man undslipper de karmiske cyklusser af genfødsel og lidelse.

[3] 7. stråle for ceremoniel orden og magi.

[4] Hierarkiet.

[5] 5. indvielse er mesterindvielsen.

[6] CO-frimureri eller Fællesfrimureri er en frimurerbevægelse, der er åben for både kvinder og mænd.

_________________________________

Artikel-Mester-Rakoczy-Geoffrey-Hodson
Download-fil: MESTER RAKOCZY - Geoffrey Hodson


Artikel-Mester-Rakoczy-Geoffrey-Hodson
Læsefil med vendbare sider: MESTER RAKOCZY