Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN SEKSUELLE PROBLEMATIK
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-seksuelle-problematik-esoterisk-belyst

DEN SEKSUELLE PROBLEMATIK (1 af 4)


Esoterisk set repræsenterer seksualitet en problematik, som ikke kan ignoreres, når man ønsker at bruge kraften til en udvikling.

DEN SEKSUELLE PROBLEMATIK (1 af 4)

DEN SEKSUELLE PROBLEMATIK

Af Isha Schwaller de Lubicz

(Oversættelse: Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

Den-seksuelle-problematik-esoterisk-belyst

Du kan frit downloade "DEN SEKSUELLE PROBLEMATIK" af Isha Schwaller de Lubicz. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

DEN SEKSUELLE PROBLEMATIK

 


Den-seksuelle-problematik-01-esoterisk-belyst

 

Seksualitet repræsenterer en problematik, der ikke kan ignoreres, hvis man ønsker at bruge dens kraft til en udvikling, der fører mennesket mod det overmenneskelige rige − men tilbøjeligheden til at tilfredsstille instinkterne forsinker denne udvikling.

Nogle systemer anbefaler, at den seksuelle ophidselse anvendes som et middel til at vække højere evner og specielle kræfter, men disse metoder er ekstremt farlige og bør for alt i verden undgås. Metoderne vækker ikke højere evner, men aktiverer skadelige kræfter, som det er næsten umuligt at få under kontrol. Det er faktisk en af de største risici, et menneske kan involvere sig i, for der er risiko for at blive slave af disse kræfter, og man risikerer et totalt nervesammenbrud eller alvorlig psykisk ubalance.

Men på den anden side er en undertrykkelse af det seksuelle instinkt lige så farligt. Psykologien har dokumenteret, at en lidenskab, der undertrykkes med magt, ikke overvindes men betvinges. Overvindelse er kun mulig, når modstanderen er afvæbnet af en mere kraftfuld udgave af denne vitale kraft.

 

Den-seksuelle-problematik-02-esoterisk-belyst

Adam og Eva

 

Dualitetens lov

Så længe mennesket befinder sig i en fysisk krop, er det underlagt den naturlov, der skaber dualitet. Den skaber forbindelsen mellem komplementære modsætninger, som er adskilte. Denne dualitet, som er naturens fundament, er også fundamentet for al fysisk erfaring – og den er genstand for transformation af naturen i processen med at vende tilbage til Det Ene Livsvæsen. Dualitet er også fundamentet for forædlingen af bevidstheden, og dermed får mennesket mulighed for at vælge mellem modsat rettede kvaliteter – mellem det rigtige og det forkerte – mellem det, der er gavnligt og det, der er skadeligt, der hvor man befinder sig lige nu i sin udvikling.

Denne dualitet, der er årsagen til forbindelsen mellem komplementære modsætninger, er også årsag til seksualiteten og det begær, som mennesket kalder ”kærlighed”. Problemet er, at man sammenblander kærlighed, begær og behov.

Artikel-Den-seksuelle-problematik-esoterisk-belyst
Download-fil: DEN SEKSUELLE PROBLEMATIK - Isha Schwaller de Lubicz


Artikel-Den-seksuelle-problematik-esoterisk-belyst
Læsefil med vendbare sider: DEN SEKSUELLE PROBLEMATIK