Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TANKER OM SEKSUALITET
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tanker-om-seksualitet

TANKER OM SEKSUALITET (1 af 6)


Skaberkraften er en hellig energi. Ved hjælp af seksualiteten får mennesket mulighed for at opfylde sin pligt ved at skabe legemer, som er en forudsætning for, at sjæle kan inkarnere.

TANKER OM SEKSUALITET (1 af 6)

TANKER OM SEKSUALITET

Fra Dealing with Sexuality

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

Tanker-om-seksualitet

Du kan frit downloade "TANKER OM SEKSUALITET". For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på denne konto… Danske Bank - Reg. 1551 - nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

TANKER OM SEKSUALITET

 

Tanker-om-seksualitet-01

 

Rytme og timing

Skabelse er de indre, subtile og højere planers cykliske aktivitet, og forplantning er en efterligning af de indre processer, når de manifesteres på de ydre, grovere og lavere planer. Forplantningsprocesserne, der skaber fysiske legemer, er en kopi af de højere skabelsesprocesser. Processerne er udtryk for, at det Absolutte har behov for at stige ned og manifestere sig. Hvis man forstår det og sætter lighedstegn mellem de to niveauer, er det muligt at få den rigtige holdning til de indre skabende planer og processer og den seksuelle drift i menneskeheden. Men hvis forbindelsen til de indre planer brydes, bliver forplantningsprocesserne udelukkende en nydelse og et mål i sig selv.

Det naturlige instinkt, der stimulerer til seksuel aktivitet, er fælles for dyreriget og menneskeriget. Men mennesket har muligheder til rådighed, som et dyr ikke har. Dyret er både styret og beskyttet af instinktet. Dyret adlyder rytme og hyppighed (løbetider). I overensstemmelse med naturloven vil dyret udvælge et emne fra det modsatte køn for at generere afkom. Mennesket har et dyrisk aspekt i sin natur, for ligesom dyret har mennesket et fysisk legeme, men mennesket har desuden en tænkeevne og en skelneevne. Mennesket er en sjæl, der udtrykker sig ved hjælp af en krop, og sjælen har intet køn, og derfor er den uden seksuelle drifter. Det inkarnerede menneske i personligheden har selvbevidsthed. Derfor føler det, at det eksisterer. Men samtidig oplever mennesket, at det er adskilt fra de højere aspekter og den universelle enhed. Det føler, at det er et selvstændigt individ med fri vilje. Derfor er mennesket ikke længere integreret med naturen.

Artikel-Tanker-om-seksualitet
Download-fil: TANKER OM SEKSUALITET


Artikel-Tanker-om-seksualitet
Læsefil med vendbare sider: TANKER OM SEKSUALITET