Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SUBLIMERING AF SEKSUALENERGIEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Sublimering-af-seksualenergi-Alice-Bailey

SUBLIMERING AF SEKSUALENERGIEN (1 af 13)


Når erkendelsen af seksualitetens plads i livet er parallel med tankens koncentration, bliver halscentret magnetisk og løfter sakralcentrets energier.

SUBLIMERING AF SEKSUALENERGIEN (1 af 13)

SUBLIMERING AF SEKSUALENERGIEN

 

Af Alice A. Bailey

 

Sublimering-af-seksualenergi-Alice-Bailey

Du kan frit downloade "SUBLIMERING AF SEKSUALENERGIEN" af Alice A. Bailey. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på denne girokonto… Danske Bank - Reg. 1551 - nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

SUBLIMERING AF SEKSUALENERGIEN

 

Sublimering-af-seksualenergi-01-Alice-Bailey

 

Menneskets guddommelige skaberevne

I den fysiske verden − hos gennemsnitsmennesket, som endnu ikke har gennemlevet reinkarnationernes indvielseserfaring − har man lagt stor vægt på forskellen mellem kønnene, og det gør man stadig. Det kommer tydelig til udtryk i litteratur, film, teater og i alle mulige menneskelige handlinger. Menneskets evne til at skabe kommer hovedsagelig til udtryk gennem forplantning, som forudsætter en forbindelse mellem mand og kvinde − eller den positive og negative pol i menneskeheden. Det er naturligt − og det er indlysende − at det er en del af den guddom­melige plan. På trods af at mennesket har misbrugt sine skaberevner og nedværdiget det seksuelle forhold, er den bagvedliggende hensigt guddommelig.

Efter 1. indvielse begynder seksualiteten stille og roligt at finde sin rigtige plads. Seksualitet bliver et naturligt aspekt i livet i de tre verdener (den fysiske, astrale og mentale), og den bliver ganske enkelt en af de na­turlige og normale drifter, men seksualitetens betydning ændres. Den højere dualitet − som den fysiske seksualitet kun er et symbol på − begynder at tone frem. Den mandlige og kvindelige seksuelle forening erstattes nu af en magnetisk forbindelse mellem den negative personlighed og den positive sjæl, og resultatet er skabelse på et højere plan. Den magnetiske forbindelse skabes af hovedcentret (sahasrara center) og pandecentret (ajna centret). Centrene vil efterhånden − ved hjælp af hypofysen og pinealkirtlen − forme personligheden, som gradvis for­enes med sjælen.

Artikel-Sublimering-af-seksualenergi-Alice-Bailey
Download-fil: SUBLIMERING AF SEKSUALENERGIEN - Alice A. Bailey


Artikel-Sublimering-af-seksualenergi-Alice-Bailey
Læsefil med vendbare sider: SUBLIMERING AF SEKSUALENERGIEN