Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KARMA
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-KARMA-Annie-Besant-Åndsvidenskab

KARMA (15 af 17)


En detaljeret beskrivelse af karmas principper og indflydelse – individuelt og kollektivt. Bogen er et redskab for mennesker, der ønsker aktivt at arbejde med deres karmiske situation.

KARMA (15 af 17)

Ubrydelige bånd

 

Men der findes et bånd, som aldrig brydes − den sande enheds bånd. Det er uopløseligt, fordi det reelt ikke er noget særskilt. Enhedens bånd forener Den Ene med alle − disciplen med mesteren − mesteren med sine disciple og det guddommelige liv, som uophørligt fører alt fremad og opad − men det ikke binder mennesket til fødslens og dødens hjul. Det er mennesket selv, der tiltrækkes af det fysiske liv − først på grund af ønsket om at nyde det fysiske livs fornøjelser, derefter mere og mere på grund af ønsker af stadig højere og mere åndelig karakter − ønsker, der kun kan realiseres gennem træning i den fysiske verden, for det er her, der er mulighed for at udvikle den åndelige forståelse, åndelige vækst og åndelige hengivenhed, der frigør mennesket fra de lavere verdener.

Når alt dette til sidst er opnået, og disciplen er blevet en mester, er det relevant at spørge, hvad der binder mestrene til menneskenes verden? Der findes jo intet, som verden kan give dem. I den fysiske verden er der ingen lærdom, som de ikke er i besiddelse af. Der er ingen kraft, som de ikke kan anvende. Der findes ikke flere erfaringer, der kan berige deres liv. Der findes intet, der kan nødvendiggøre en ny fødsel. Og alligevel er de her, fordi en indre guddommelig trang fører dem tilbage til Jorden − som de kunne have forladt for evigt. De er her for at hjælpe deres medmennesker. De er her for at tilbyde deres tjenestearbejde århundrede efter århundrede − årtusinde efter årtusinde. De er her for at tilbyde deres vejledning med ubeskrivelig glæde, kærlighed og fred. Og de gør det, selvom Jorden intet kan give dem til gengæld – bortset fra glæden ved at se andre sjæle vokse op og blive som dem, for først da kan de dele deres bevidste liv i Gud med andre sjæle.

Artikel-KARMA-Annie-Besant-Åndsvidenskab-Esoterisk-visdom
Download-fil: KARMA - Annie Besant


Artikel-KARMA-Annie-Besant-Åndsvidenskab-Esoterisk-visdom
Læsefil med vendbare sider: KARMA