Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DOMMEN OVER ATLANTIS
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Dommen-over-Atlantis-Annie-Besant

DOMMEN OVER ATLANTIS (6 af 10)


Forholdene blev værre og værre i Atlantis, indtil de nåede et punkt, hvor der ikke kunne gøres andet for at redde menneskeheden end at skabe en ødelæggelse af de mørke mangthaveres legemer.

DOMMEN OVER ATLANTIS (6 af 10)

Oprør mod Lysets Herrer

 

Kampen blev i de tidlige stadier ført med imponerende dygtighed. Asuraerne var bevidste om deres store intellektuelle styrke, og de var derfor ikke længere villige til at adlyde. Da de guddommelige lærere havde trukket sig tilbage og ladet svagere hænder holde imperiets tømmer i den store toltekiske race, begyndte Asuraerne langsomt at trække sig væk og etablere nye centre, hvor de selv havde overherredømmet. De mente, at de var lige så gode som de disciple, Lysets Herrer havde sat til at regere. Mange af dem mente − og sandsynligvis med rette − at deres intelligens var lige så stærk og muligvis stærkere end den intelligens, der blev udvist af magthaverne i den store by med den gyldne port. De samlede sig derfor for at bygge en by, der kunne blive centret i et nyt imperium.

Dommen-over-Atlantis-08-Annie-BesantUdviklingen af sort magi

De satte en af deres stærkeste ledere på tronen, og begyndte at opbygge det store netværk af metafysisk kraft, der gradvis blev til den avancerede sorte magi i Atlantis. I Den Gyldne Ports by var der to hellige steder: Det store gyldne tempel, hvor man dyrkede Logos i form af Solen, og Indvielseshulen, hvor Lysets Sønner kom som indviede og undervisere. Hvis de mørke magter skulle have et imperium, der havde blot den mindste chance for at klare sig i forhold til det hvide imperium med dets imponerende traditioner, var det nødvendigt at skabe noget tilsvarende, og derfor byggede de også både et tempel og en hule.

 

 

 

Dommen-over-Atlantis-09-Annie-BesantOfringer af mennesker og dyr

Men da Lysets Herrer ikke kunne hjælpe dem i et oprør mod de ledere, de selv havde udpeget, blev det nødvendigt for disse stærke, mørke herskere, at kalde Jordens store elementaler til hjælp – disse mægtige magter, der legemliggør de destruktive kræfter i verden – så de også selv kunne skabe metafysiske underværker. De tiltrak disse elementaler ved at tilbyde dem ødelæggelsesmuligheder, og gradvis blev først dyreofre og senere menneskeofre almindelig praksis i de mørke magters tempel.

Jordens store elementaler manifesterede sig her, og et helt indvielsessystem på den mørke side voksede op − et system som endnu ikke er helt forsvundet i nutiden.

 

Dommen-over-Atlantis-10-Annie-Besant

Artikel-Dommen-over-Atlantis-Annie-Besant
Download-fil: DOMMEN OVER ATLANTIS - Annie Besant


Artikel-Dommen-over-Atlantis-Annie-Besant
Læsefil med vendbare sider: DOMMEN OVER ATLANTIS