Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DOMMEN OVER ATLANTIS
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Dommen-over-Atlantis-Annie-Besant

DOMMEN OVER ATLANTIS (9 af 10)


Forholdene blev værre og værre i Atlantis, indtil de nåede et punkt, hvor der ikke kunne gøres andet for at redde menneskeheden end at skabe en ødelæggelse af de mørke mangthaveres legemer.

DOMMEN OVER ATLANTIS (9 af 10)

Disidentifikation

 

Nutidens problemer stammer fra atlantisk tid

Hvordan var de mindre udviklede Asuraer i deres tidlige evolution? Hvis man følger den nuværende evolution tilbage i tiden, vil man sandsynligvis møde disse mindre udviklede Asuraer i den atlantiske periode, hvor der blev afviklet karma med store lidelser og vanskeligheder, men hvor lektien læres, og hvor der udvikles styrke i processen. Når H.P. Blavatsky siger, at mange af nutidens problemer stammer fra den atlantiske tid, taler hun om dette udviklingsforløb, hvor mange, der valgte den forkerte side, lærte deres lektie i den store oversvømmelse og vendte tilbage, for langsomt at klatre op ad stigen med den styrke, de havde samlet på den mørke side.

 

Dommen-over-Atlantis-14-Annie-Besant

 

Disidentifikation

Man ser altså, at det er intellektet, der skaber "jeg’et" eller individet, og det giver nøglen til endnu en vigtig lektie. Mennesket må skille sig af med denne jeg-skabende evne ved at disidentificere sig med den. Man må få det individuelle "jeg" til at identificere sig med sjælen ved at bruge alle de individuelle evner, der er blevet udviklet gennem kamp, oprør og vanskeligheder af enhver art. Man må få det mindre "jeg" eller personligheden til at forene sig med det større "jeg" − sjælen − og overføre resultaterne af de mange og lange kampe til den fremtidige verdensudvikling.

Artikel-Dommen-over-Atlantis-Annie-Besant
Download-fil: DOMMEN OVER ATLANTIS - Annie Besant


Artikel-Dommen-over-Atlantis-Annie-Besant
Læsefil med vendbare sider: DOMMEN OVER ATLANTIS